Det er efterhånden ved at være længe siden, der har været rygter om “Indiana Jones 5” med Harrison Ford i hovedrollen. Og eftersom “Star Wars”-skuespilleren ikke ligefrem bliver yngre, så er der åbnet op for, at en ny skuespiller kan indtage rollen som den populære arkæolog.

Se også: Disney overtager rettighederne til Indiana Jones

Latino Review skriver, at selvom der er en “Indiana Jones 5” planlagt, så er Disney klar til at genstarte serien med en yngre Dr. Jones, hvis “Indiana Jones 5” ikke starter produktionen inden en bestemt dato. Den specifikke dato kendes dog ikke.

Efter sigende skulle Bradley Cooper (“Silver Linings Playbook”) være en af Disneys foretrukne skuespillere til den verdenskendte rolle. Dog vil der ikke være tale om et decideret reboot, men i stedet om en recasting på samme måde som i “James Bond”-serien.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (31)
Gravatar

#11 Ispep 10 år siden

Det kan jeg godt se for mig. Manden oser af karisma i sådan en rolle.
Gravatar

#12 Clint 10 år siden

Harrison Ford er Indiana Jones, og det vil aldrig kunne fungere med andre skuespillere efter min mening.

Spm nævnt, hvorfor starter de så ikke en ny serie med Nathan Drake? Han er jo et hit allerede nu, og der har de en chance for at bygge en franchise op, uden at skulle dunkes i hovedet mht Indiana Jones.
Gravatar

#13 BN 10 år siden

Hvorfor skal der nutildags laves nye versioner af alt?

Svar: fantasiløshed og en idé om nemme penge
http://beautifulnight.aurovine.com/
Gravatar

#14 Alex- 10 år siden

Jeg kan sgu godt lide Bradley Cooper, en værdig arving til pisken.

BN (13) skrev:
Hvorfor skal der nutildags laves nye versioner af alt?


Det er jo som der står i nyheden ikke en decideret reboot. Jeg vil personligt gerne se mere til karakteren, Ford eller ej. : )
Gravatar

#15 X&O 10 år siden

Jeg er også på, især hvis de vitterligt fortsætter som med James Bond skuespillerne og ikke har tænkt sig at reboote. Cooper er rigtig et godt bud, og hvis de fortsætter franchisen så den forløber i de glade nazi-dage, så er jeg helt solgt.
Gravatar

#16 ThomasArnt 10 år siden

Hvad med om Young Indy aka sean patrick flanery var ved at være voksen nok til at spille voksne indy? Han er 48 år gammel, så han kunne vel godt spille en Indiana Jones under 2.verdenskrig.
Gravatar

#17 Lord Beef Jerky 10 år siden

Fords charme skabte karakteren, og jeg har virkelig svært ved at se Cooper genskabe det. Jeg vil dog hellere end gerne se flere Indiana Jones film, jeg har bare svært ved at se, hvem der kan overtage rollen, og jeg har også mine bekymringer efter den middelmådige (ja, jeg er flink) 4er.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#18 BN 10 år siden

AlexMilo (14) skrev:
Det er jo som der står i nyheden ikke en decideret reboot.


Jeg tænkte nu heller ikke kun på et reboot, men generelt på det, at en film med en ny skuespiller og måske også en ny instruktør (det ender det jo med før eller siden, jævnfør Jurassic Park-filmene) jo ikke kan undgå at blive noget lidt andet, idet stilen jo nok vil blive mere moderne (tilpasset nutidens tendenser) og fortolkningen af Indy-figuren hælde mere eller mindre i andre retninger, eftersom Bradley Cooper næppe laver en 100 procent efterligning af Harrison Fords personlighed og manerer. Med en ny skuespiller er det kun visse grundlæggende ting, der vil eller kan forblive de samme.

Det er umindeligt svært at genoplive fortidens filmmagi eller ramme lige "dét" igen. Det er derfor man sommetider bare skal lade klassikerne være (hvilket man da heldigvis også gør i mange tilfælde ... indtil videre ... Citizen Kane, North by Northwest, The Godfather, 2001: A Space Odyssey, Dr. Strangelove og mange, mange flere).
http://beautifulnight.aurovine.com/
Gravatar

#19 Biehn 10 år siden

Ingen Ford.. Så har jeg ingen interesse for Indiana Jones!
Gravatar

#20 BN 10 år siden

Harrison Ford ER Indiana Jones!

Jeg gider ikke se en Indiana Jones-film med en gammel Indy. Jeg ønsker en ung Indy, og det kan jeg ikke få som følge af Harrison Fords alder, så derfor holder jeg mig til de tre film fra 1980'erne.
http://beautifulnight.aurovine.com/

Skriv ny kommentar: