Tilbage i 2011 superhelte-filmatiserede Michel Gondry “The Green Hornet” for Sony Pictures. Uden stor succes. Nu har Paramount overtaget rettighederne og placeret dem i hænderne på “The Accountant”-instruktøren Gavin O’Connor.

Se også: Anmeldelse af “The Green Hornet”

Det er Deadline, der skriver om det kommende remake, som dog er mere end bare endnu en superheltefilm, påstår Gavin O’Connor:

”Jeg har ønsket at lave den her film – og skabe den her franchise – lige siden, jeg begyndte at lave film. Som barn, når mine venner interesserede sig for Superman og Batman, så var der kun én superhelt, der kunne fange min interesse – The Green Hornet,” siger O’Connor.

Warrior”-instruktøren fortæller videre, at han har fulgt “The Green Hornet”-rettighederne i 20 år. Nu så han så endelig sit snit til at gøre drømmen til virkelighed.

I modsætning til mange andre superhelte så kommer The Green Hornet ikke fra tegneserierne, men fik derimod i 1936 sin debut i radioen som en maskeret forbryder-bekæmper.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Chronotau 4 år siden

Bliver interessant at se resultatet. En så passioneret instruktør kan enten gøre underværker for eller undergrave filmen fuldstændig.
Gravatar

#2 Vossmann 4 år siden

Det er mig en gåde, hvordan i usle mennesker vælger at kommenterer på alt det ligegyldige bras af fucking nyheder, der kom efter nyheden med traileren til "Jackie". Og netop ikke kommenterer nyheden med traileren til "Jackie". Kan I forhelvede ikke se, hvor meget substans og kvalitet der ligger i den trailer? Hvorfor fortjener den ikke jeres opmærksomhed? Hold kæft I er langt ude. Jeg fatter det virkelig ikke.
Gravatar

#3 Geekalot 4 år siden

Kan lugte der snart er en der får sin bruger slettet....
Gravatar

#4 Vossmann 4 år siden

#3:

Haha, jeg ved udemærket godt, at jeg troller for livet løst her. Det er egentlig meningen. Samtidig vil jeg også bare gerne slå fast, at jeg syntes det er fantastisk, hvor lidt smag for kvalitet folk besidder, når man ingengang vil droppe en kommentar af hos en trailer, der er blandt de bedste der nogensinde er lavet. Hvorimod en trailer til "Beauty and the Beast" høster comments. #hahahahdertrolledejegvidstlidtmere

Skriv ny kommentar: