“Bumblebee”-instruktør Travis Knight er den nyeste instruktør tilknyttet spilfilmatiseringen af “Uncharted”.

Først blev David O. Russell hyret og derefter fyret som instruktør på Sonys “Uncharted”. Han blev siden afløst af Neil Burger, som blev afløst af Seth Gordon, som blev afløst af Joe Carnahan, som blev afløst af Shawn Levy, som blev afløst af Dan Trachtenberg, der blev droppet i sidste måned.

Nu er Travis Knight ny instruktør på “Uncharted”, der har “Spider-Man”-stjernen Tom Holland i hovedrollen som Nathan Drake.

“Uncharted” er baseret på PlayStation-spillet af samme navn – et ‘third-person shooter’-spil, hvor man spiller som skattejægeren Nathan Drake i fem af PS-spillene.

Produktionen starter op i begyndelsen af 2020, skriver Deadline.

Sony har også netop afsløret, at “Spider-Man 3” – også med Tom Holland – igen bliver produceret af Marvel Studios – læs om det her.

“Uncharted” er sat til premiere d. 18. december i 2020.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Elgsdyr 9 måneder siden

Jeg håber, jeg bliver positivt overrasket, men Tom Holland som Nathan Drake lyder for mig som et fejl-cast af dimensioner. Nathan Fillion, som leverede rollen i fan-filmen, var et perfekt match, men han er jo nok for gammel...

Og al den jongleren med instruktører tyder på, at de nok burde lægge projektet på hylden, indtil de rigtige folk med de rigtige idéer dukker op.
Gravatar

#2 Johnny42 9 måneder siden

Er de ikke snart ved at være hele vejen rundt med de instruktører.

Skriv ny kommentar: