Sony-Marvel har omdøbt deres ‘Spider-verse’ til SUMC.

Sony-Marvel har muligvis ladet sig inspirere af Disneys Marvel-univers, MCU, og DC Films DCEU, da de er begyndt at bruge navnet SUMC til det univers, som de er ved at opbygge med “Spider-Man”-karakterer som Venom, Morbius og Black Cat.

Indtil videre har mange brugt det uofficielle navn ‘Spider-Verse’, men Sony-Marvel kalder nu selv universet for Sony’s Universe of Marvel Characters, forkortet SUMC, fortæller Columbia Pictures-chefen, der står for universet, til Variety.

“Venom” i oktober bliver startskuddet til det ny-døbte SUMC, og den film vil muligvis også afgøre, om der kommer flere SUMC-film, og i så fald, hvor mange der kommer.

Sony har i hvert fald en del film på tegnebrættet.

Sammen med navne-ændringen har de valgt at splitte den planlagte “Silver and Black” op i to solofilm, så Silver Sable og Black Cat får hver deres film – og Black Cat vil højst sandsynligt komme først i rækken.

Vampyren Morbius får også sin egen film med Joker-skuespilleren Jared Leto i hovedrollen og “Life”-instruktørn Daniel Espinosa i spidsen.

Derudover skal “The Equalizer”-forfatteren Richard Wenk skrive en SUMC-film om Kraven The Hunter – læs mere her.

Sony-Marvel leder også efter forfattere til manuskripter om Nightwatch og Jackpot, og den kvindelige Spider-Man, Silk, vil også få sin egen film – læs mere om den her.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Johnny42 5 år siden

Morbius bliver vel heller ikke R-rated, så den film har heller ingen interesse.
Gravatar

#2 Mejse 5 år siden

er der overhovedet nogen der har interesse i nogen af de film ? ud over måske lige venom ?
Gravatar

#3 spedisci 5 år siden

Der er ingen af disse karakterer, der er spændende nok til at bære deres egen film. Måske Venom. Men han er jo udelukkende interessant i relation til Peter Parker og Spider - Man. Og det virker til den historie ikke bliver fortalt, ud fra det jeg har hørt om Venoms film. Og det betyder jo nok at Spider-Man som karakter igen-igen skal genfortælles /ændres når han skal tilbage til Sony. Jeg synes ellers endelig at MCU's udgave minder om en rigtig Spider-Man. Det er ærgerligt. Han er by far min yndlingskarakter.
Gravatar

#4 spedisci 5 år siden

Prøv at forestille jer et spider verse på film, lige så velfortalt og sammenhængende som MCU. Og så med R-rating. Det ville være så vildt. Men det bliver ødelagt af pengemænd og grådige rettighedshavere.
Gravatar

#5 Ryder666 5 år siden

Nej tak til en pg-13 vampyrfilm, som morbius.
De vampyrfilm der er lavet med så lav en rating, er endnu ikke vellykket. Host dracula untold host. Kæft en møgfilm at være vidne til. Den er kort sagt elendig!
Gravatar

#6 kblood 5 år siden

Man skulle tro at de ville fatte efterhånden hvornår det gav mening at bruge en R rating og hvornår det ikke gør... men de tænker alt for meget på hvor mange flere potentielle seere det kan give med en PG-13 rating at de åbenbart ikke ser at det højest sandsynligt bare vil give en film hvor næsten ingen i begge grupper vil se den.

#7 santy2 5 år siden

[Indlæg er markeret som spam]
Gravatar

#8 Mejse 5 år siden

#5 har godt nok svært ved at se hvordan bandeord eller mere blodig vold havde gjort dracula untold bedre, det var jo filmen der var noget galt med ikke manglen på R-rating.....men ja kunne have fungeret ganske godt i det her univers, men det er nok for stor en chance.

Skriv ny kommentar: