Willem Dafoe og Thomas Hayden Church er også med i “Spider-Man 3”, siger kilde.

Alfred Molina og Jamie Foxx er begge bekræftet tilbage i rollerne som Doctor Octopus (“Spider-Man”) og Electro (“The Amazing Spider-Man 2”) til “Spider -Man 3”.

Men de bliver ikke de eneste skurke i Jon Watts’ “Spider-Man 3”, hvor også Tobey Maguire, Andrew Garfield, Kirsten Dunst og Emma Stone er meldt med om bord i deres tidligere “Spider-Man”-roller.

Nu erfarer The Illuminerdi, at også Willem Dafoe og Thomas Hayden Church er i afsluttende forhandlinger om et skurke-comeback til “Spider-Man 3”.

Willem Dafoe spillede Norman Osborn/Green Goblin i Sam Raimis “Spider-Man” fra 2002, mens Thomas Hayden Church afsluttede Sam Raimis “Spider-Man”-trilogi fra 2007 i rollen som Sandman.

Læs også ‘MCU-afsløring: Alle rygterne om “Spider-Man 3” er sande – og mere til‘.

“Spider-Man 3” får premiere den 17. december 2021.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 sraw rats 3 år siden

Bare ikke Topher Grace kommer tilbage som Venom igen.
Gravatar

#2 Ronnie Barnhardt 3 år siden

Bliver det en meta-spiderman film, hvor andre universer af spiderman er befolket af dem, som har spillet med i andre spidermanfilm?
Gravatar

#3 cfhaugboelle 3 år siden

OUT, AM I?!
Gravatar

#4 KeeZ 3 år siden

#1 det kommer ikke til at ske, da det allerede er bekræftet at Tom Hardy's Venom hører til det samme delte (SPUMC/MCU) univers.
Gravatar

#5 Nagash 3 år siden

KeeZ (4) skrev:
#1 det kommer ikke til at ske, da det allerede er bekræftet at Tom Hardy's Venom hører til det samme delte (SPUMC/MCU) univers.

Nu er det jo et multiverse, så flere udgaver af Venom er på ingen måder udelukket.
Gravatar

#6 Dalgaard 3 år siden

Det må sku være nogle korte roller de forskellige får, ellers er Tom Holland godt nok rykket tilbage som en birolle i hans egen film
Gravatar

#7 GoyleFromTheFitnessClub 3 år siden

Forstår ærligt ikke, hvorfor folk har så meget imod det her. Spiderverse er noget fans har set frem til i mange år. Fanservice? ja, men ffs det er MCU spiderman filmene, de var så ringe i forvejen og det her er anderledes så jeg er på:D
We were somewhere around Barstow on the edge of the desert when the drugs began to take hold
Gravatar

#8 Durante 3 år siden

GoyleFromTheFitnessClub (7) skrev:
Forstår ærligt ikke, hvorfor folk har så meget imod det her. Spiderverse er noget fans har set frem til i mange år. Fanservice? ja, men ffs det er MCU spiderman filmene, de var så ringe i forvejen og det her er anderledes så jeg er på:DSandt nok... men jeg tror mere at folk er bange for at de laver endnu en Spiderman 3 (masser af karakterer, tyndt indhold)

Skriv ny kommentar: