Efter “Terminator: Salvation” i 2009 skuffede mange af seriens fans med sin dunkle prequel-fortælling, har der været stor bekymring for, hvad den forestående nyfortolkning, “Terminator: Genesis”, vil komme til at tilbyde. Men i et nyt interview med Empire maner skuespilleren J.K. Simmons (“Spider-Man”)” til ro.

Se også: Sådan passer Arnold Schwarzenegger ind i “Terminator: Genesis”

Manuskriptet er, synes jeg, meget intelligent, og det er en helt fantastisk rolle for Arnold. Jason Clarke (John Connor), Emilia Clarke (Sarah Connor) og Jai Courtney (Kyle Reese) er allerede i gang med optagelserne – vi havde en gennemgang af manuskriptet for et par uger siden, og alle kommer til at gøre det rigtig godt,” udtaler skuespilleren.

Endnu er det småt med oplysninger omkring, hvad filmen kommer til at handle om. Men sikkert er det, at Arnold Schwarzenegger vender tilbage i rollen som en aldrende T-800 model, og at filmen står til at skulle blive den første i en ny trilogi.

[url=https://twitter.com/filmzdk]TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (33)
Gravatar

#21 David Munch 8 år siden

Jeg hopper på holdet som mener Salvation er bedre end T3. Ja, slutningen fandt jeg jammerlig, men ud over det så synes jeg den holdt bedre end T3. Omvendt synes jeg T3 havde en fremragende slutning.. Men en aldrende Arnold mod agent BigBoobs, det var da jammerligt.
Gravatar

#22 Ispep 8 år siden

Terminator - 10/10
Terminator 2 - 10/10
Terminator 3 - 7/10
Terminator Salvation - 5/10

T2 er stadig en af de bedste actionfilm nogensinde lavet. Camerons øje for action/spænding er der ingen der har i dag. Derfor ryger T2 jævnlig i afspilleren.
Gravatar

#23 Lord Beef Jerky 8 år siden

bruno (20) skrev:
Jeg er vist stadig den kontrære, gamle mand, der synes, at tiden ikke har været alt for god ved T2 og det faktisk kun er den første, der er virkelig god.


Jeg synes så 1eren har mistet lidt med tiden. Det er sjældent at daterede effekter går mig på, men der er nogle i forvejen unødvendige scener i 1eren, der i dag river mig ud af illusionen netop pga effekterne. Det er dog stadig en fremragende vision og glimrende sci-fi thriller.

Ispep (22) skrev:
T2 er stadig en af de bedste actionfilm nogensinde lavet. Camerons øje for action/spænding er der ingen der har i dag. Derfor ryger T2 jævnlig i afspilleren.


Jeg er måske også for "hård" ved den. Synes bare især slutningen er sentimental på den helt forkerte måde. Jeg kan hverken føle det eller grine af det.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#24 Ispep 8 år siden

#23

Slutningen er til gengæld rørende for mit vedkommende på den helt rigtige måde :)
Gravatar

#25 Riqon 8 år siden

Når jeg ser T3, så føler jeg, at jeg ser en parodi på de to første. Det er ren spoof fra start til slut. Om det så er Arnold med grimme solbriller, Mrs Terminator der forstørrer sin barm, eller John Connor som siden T2 har mistet 50 IQ-point. Nårh ja, og så Claire Danes, for helten må jo ha' en dame (after all, this is dollywood)!

Både plotmæssigt og i tone havde Salvation langt bedre præmisser. Den forsøgte ikke bare at gentage formularen med at flygte fra en Terminator, men forsøgte i stedet at fortælle en ny original historie i samme univers. At det så ikke blev en specielt god film var ærgerligt, men til forskel fra T3 var udgangspunktet godt, og den voldtog heller ikke historien fra T2. At Sam Worthingtons dårligt skrevne karakter blev omdrejningspunktet for plottet var dog et påfaldende dårligt move og så vidt jeg husker en af de primære grunde til at filmen mislykkes.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#26 BN 8 år siden

Ispep har naturligvis ret i både #22 og #24. ;-)

Kun hans karakterer til T3 og TS vil jeg ændre på ved simpelthen at bytte om på dem.

Men ellers har jeg det - retrospektivt betragtet - som T. Nielsen: Også for mig sluttede serien med 2'eren.
"The feel of the experience is the important thing, not the ability to verbalize or analyze it." (Stanley Kubrick)
Gravatar

#27 bruno 8 år siden

#25 -

Det er så bare synd, at den er fyldt med åndsvage forsøg på fanservice og robotter, der er lavet efter en Michael Bay-opskrift, altså at de skal se cool ud, men ikke virker som noget, et logisk væsen ville opfinde.

Jeg mener, motorcykelrobotter..? Og den eneste ghettoblaster, som John Connor kan finde i den krigshærgede verden, har tilfældigvis et bånd med Guns N' Roses...
Gravatar

#28 Riqon 8 år siden

bruno (27) skrev:
Det er så bare synd, at den er fyldt med åndsvage forsøg på fanservice og robotter, der er lavet efter en Michael Bay-opskrift, altså at de skal se cool ud, men ikke virker som noget, et logisk væsen ville opfinde.

Jeg mener, motorcykelrobotter..?


En robot på to hjul. En robot baseret på allerede-eksisterende teknologi (motorcykler). Er det så ulogisk? Det gjorde ikke mig det store. Salvation har for mig andre langt større problemer ;)

bruno (27) skrev:
Og den eneste ghettoblaster, som John Connor kan finde i den krigshærgede verden, har tilfældigvis et bånd med Guns N' Roses...


Det husker jeg ikke, eller også lagde jeg ikke specielt mærke til det. Men hvorfor ikke...
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#29 bruno 8 år siden

Riqon (28) skrev:
Er det så ulogisk?

Ikke at man baserer en robot på eksisterende teknologi, men at man baseret en robot på en teknologi, der er stærk sårbar. Dét er ikke logisk.

Riqon (28) skrev:
Men hvorfor ikke...

Tja, alle bånd i verden og han finder præcis det bånd, der indeholder præcis den sang, som blev brugt som reklame for T2 i sin tid.

Det er alligevel et fantastisk tilfælde, eller bare tåbelig fanservice. :)
Gravatar

#30 Hive 8 år siden

Men skader den Guns 'N Roses sang virkeligt filmen så meget? Det er da en harmløs lille homeage til T2. Langt mere subtil og harmløs end Arnold's Elton John briller i 3eren.

3eren har jo nøjagtigt samme plot som de to første film, bare med flere Michael Bay-agtige platheder (ja, hvis folk skal bruge Bay-argumenter imod Salvation kan jeg sgu også) og mindre originalitet.

Jeg skal da gerne erkende at den havde sine momenter; slutningen var overraskende god, og det var da ganske friskt at se en kvindelig Terminator. Men Arnold var for gammel og gennembrugt, og passer efterhånden bedre til en cameo rolle. Terminator *burde* ikke være en historie om Arnold, men om John Conner.

Og nu vi snakker om John Conner... så finder jeg det påfaldende at han allerede som 13-årig knægt er lidt af en rapkæftet badass i T2, men i T3 er blevet til lidt af en sky wimp der skal have hjælp af en utiltalende butch Claire Danes for at snørre sine sko. Og nu vi snakker om hende: er det ikke en andelse forskruet og forceret at hun forelsker sig i Conner ca. 15 efter at hendes forlovede er blevet dræbt...? Generelt set synes jeg et T3 led under massiv fejlcasting.

Skriv ny kommentar: