Efter “Terminator: Salvation” i 2009 skuffede mange af seriens fans med sin dunkle prequel-fortælling, har der været stor bekymring for, hvad den forestående nyfortolkning, “Terminator: Genesis”, vil komme til at tilbyde. Men i et nyt interview med Empire maner skuespilleren J.K. Simmons (“Spider-Man”)” til ro.

Se også: Sådan passer Arnold Schwarzenegger ind i “Terminator: Genesis”

Manuskriptet er, synes jeg, meget intelligent, og det er en helt fantastisk rolle for Arnold. Jason Clarke (John Connor), Emilia Clarke (Sarah Connor) og Jai Courtney (Kyle Reese) er allerede i gang med optagelserne – vi havde en gennemgang af manuskriptet for et par uger siden, og alle kommer til at gøre det rigtig godt,” udtaler skuespilleren.

Endnu er det småt med oplysninger omkring, hvad filmen kommer til at handle om. Men sikkert er det, at Arnold Schwarzenegger vender tilbage i rollen som en aldrende T-800 model, og at filmen står til at skulle blive den første i en ny trilogi.

[url=https://twitter.com/filmzdk]TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (33)
Gravatar

#31 bruno 8 år siden

#30 -

Nej, det er bare ét eksempel blandt mange tåbeligheder. Mange bække små... Vil du finde resten, har jeg engang skrevet et langt indlæg om dem alle, her på filmz. :)

Men altså, måske er diskussionen også lidt fjollet, da de fleste jo er enige om, at begge film i bedste fald er tvivlsomme og kun er uenige om graden af tvivlsomhed.

Og vi ved jo alle, at der kun er en virkelig god Terminator-film og det er den første. ;)
Gravatar

#32 HonoDelLoce 8 år siden

Jeg er endnu en af dem, der synes bedre om Salvation end T3. T3 husker jeg udelukkende som tåkrummende pinlig og ringe og et forsøg på at kopiere tidligere tiders storhed. Salvation giver jeg større kudos for at prøve noget nyt, og selvom jeg gerne medgiver, at den ikke ligefrem skriger nyklassiker, så kan jeg faktisk godt lide den. Mit største problem med filmen var faktisk Schwarzeneggers "cameo", som jeg følte var komplet overflødig og ... Ja, for leflende for fanskaren...

Jeg er enig i, at fokus ikke burde have været så meget på Worthingtons karakter, og det er også en af filmens største fejl i mine øjne. Men det ændrer stadig ikke på, at jeg synes ret godt om den fremtid, der vises deri, hele stemningen og miljøet.

Til gengæld husker jeg 1'eren utroligt dårligt.. T2 er en af mine alltime yndlings(action)film, og det er ikke mere end et par uger siden jeg genså den. Måske man egentlig snart burde smide 1'eren i afspilleren igen..
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#33 Ispep 8 år siden

Hive (30) skrev:
men i T3 er blevet til lidt af en sky wimp der skal have hjælp af en utiltalende butch Claire Danes for at snørre sine sko


Karakteren var tydeligvis misforstået, men Bale i 4'eren var sgu værre. Furlong er KLART den bedste John Connor, både spillet og skrevet rolle.


HonoDelLoce (32) skrev:
var faktisk Schwarzeneggers "cameo", som jeg følte var komplet overflødig og ... Ja, for leflende for fanskaren...


Og ikke for at sige replikkerne, som i den grad også leflede for fanskaren.

Med nogle ændringer, så havde jeg sikkert også fundet 4éren bedre grundet udgangspunktet, men der skal nok en 45min DC-cut til.

Skriv ny kommentar: