Spike Lees version af den koreanske “Oldboy” fra 2003 står nu til at løbe ind i endnu flere problemer, da hovedrolleindehaver Josh Brolin har fået travlt.

Se også: Josh Brolin bekræftet i “Oldboy”-genindspilning.

Brolin skal nemlig ud og promovere den ligeledes problemfyldte “Men In Black III”, og det gør, at “Oldboy” skal skydes i sensommeren eller tidligt på efteråret i stedet for foråret, som ellers var planen.

Det problem har så ledt til, at Clive Owen nu ikke længere har mulighed for at spille filmens skurk. De nye indspilningsdatoer er den officielle problematik, men kreative forskelle eller aflønning spekuleres der også om.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Aggeri 11 år siden

Jeg håber der kommer noget i vejen for dette remake så det for guds skyld aldrig kommer til at ske. Spike Lee, hold dig venligst væk.
Gravatar

#2 Kiksmann 11 år siden

I do agree on that
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#3 skittlez 11 år siden

Ja, det har jo aldrig været en god idé at remake en af 00'ernes absolut bedste film. Men når det nu er sagt, havde jeg intet imod Lee/Brolin/Owen konstellationen. Der er da absolut værre folk, man kan sætte til det. Desuden ender jeg, som altid, med at se disse genindspilninger, og har for længst accepteret dem som et nødvendigt onde, der, i mine øjne, ikke ændrer noget på originalens status.

Ifølge imdb er Mia Wasikowska endvidere rygtet til den kvindelige rolle (folk der har set originalen ved hvilken), hvilket også ville være fint. Har lige set Jane Eyre, hvor hun gjorde det rigtigt godt.
http://www.facebook.com/DampMusik
Gravatar

#4 rammy 11 år siden

Udskyd den gerne for altid.
Grindhouse-geeks, horror-buffs, gore-hounds & exploitation-aficionados! Velkommen til www.sorensencinema.blogspot.com
Gravatar

#5 the_paki_don 11 år siden

Oldboy er en af mine yndlings film og gruede også ved tanken om et remake.

Men Josh Brolin er dog en skuespiller, som jeg godt kunne se i filmen med entusiasmen i behold. Skurken er interessant, men filmen bæres suverænt af hovedrolleindehaveren og i den afdeling er Brolin guld.

Gravatar

#6 Leo DiCaprio 11 år siden

Jeg syntes mia wasikowski er overhypet og hun er jo Ingengang god, også er hun grim som bare pokker jeg væmmes ved hende og jeg gider ikke de film med den smatso for kameraet så hvis hun kommer med i filmen gider jeg ikke spilde tid på den.
Gravatar

#7 Kaversmed 11 år siden

Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#8 skittlez 11 år siden

#6 Jeg håber at Mia Wasikowska får en rolle i samtlige Leo DiCaprio film. Hun skal bare lige stå i baggrunden og være grim som bare pokker ;)
http://www.facebook.com/DampMusik
Gravatar

#9 Leo DiCaprio 11 år siden

Haha...
Gravatar

#10 Bruno 11 år siden

Tja, jeg tænker at man jo bare kan lade være med at se den, så er problemet nok ikke større end som så. :)

Skriv ny kommentar: