R2-D2 skulle have haft en ond, sort dobbeltgænger ved navn C2-B5 i “Rogue One”. Men droiden blev angiveligt klippet ud til biograf-udgaven. Nu ser det derimod ud til, at den lille BB-8 får en ond, sort tvilling i form af BB-9e til “The Last Jedi”.

Se også: First Order får nyt våben: AT-AT har dobbelt størrelse i “The Last Jedi”

Det er Making Star Wars, som kan afsløre en række lækkede billeder af kommende ‘Star Wars Lego’-legetøj, der tidligere har afsløret detaljer før tid. Du kan se billederne her.

På de seks nye billeder får vi bekræftet den gorilla-lignende At-AT, som Filmz tidligere har skrevet om, samt et glimt af Snoke, som han vil se ud i “The Last Jedi” – en tilsyneladende noget mindre og ikke så mystisk udgave som i “The Force Awakens”.

Den største nyhed er dog den onde tvilling til droiden BB-8, der har fået navnet BB-9e – sort i stedet for hvid.

“Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi” får premiere d. 14. december.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Jach 4 år siden

Der er onde samt sorte udgaver af R2-D2 og C-3PO i tegneserierne, som hedder 0-0-0 (aka Triple Zero,) og BT-1, hvor de arbejder for Vader.
Triple Zero tolker ikke, han torturerer, og BT-1 ligner en 'astro droid', men det er vidst et udseende valgt for, at den kan infiltrere og når den så er i en fjendtlig base har den et stort arsenal til at rydde basen med. Den blev lukket ned da de ikke kunne styre den; den registrerede ikke venlige, kun fjender.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS

Skriv ny kommentar: