Manuskript-forfatter Jon Kasdan tror ikke, at “Solo 2” bliver til virkelighed.

Selv om Han Solo-skuespilleren Alden Ehrenreich har kontrakt på to yderligere “Star Wars”-film, så bliver de næppe til noget.

Det afslører “Solo”-forfatter Jon Kasdan nu i 52 svar til “Star Wars”-fans i kølvandet på “Solo: A Star Wars Story”.

Punkt 52 svarer på spørgsmålet, om der nogensinde kommer en “Solo 2”. Kasdan er ikke optimist:

”Hvis man ser på den måde, som Hollywood løber væk fra alt, der bliver stemplet som en skuffelse, så taler det ikke for, at der sker lige med det samme.”

Efter “Solo”-fiaskoen kom det frem, at Lucasfilm lægger fremtidens “Star Wars”-strategi om, samtidig med at alle spinoffs aktuelt er sat på pause – læs om det her.

Én af årsagerne til floppet med “Solo” skal findes i en magtkamp imellem Disney og Lucasfilm – læs historien bag om lige her.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Johnny42 4 år siden

Ja det er en skam, men der er dog stadigvæk mulighed for film eller serier på Disney streaming, specielt når de begynder på det med MCU.

Jeg synes faktisk godt om hele castet og er interesseret i at se flere historier med dem, både før og efter Solo. Hvis ikke på deres streaming, så kommer det nok i tegneserier og bøger.
Gravatar

#2 aeries 4 år siden

Jeg synes også at den første Solo film var alt rigeligt. Personligt synes jeg den var meget skuffende og at Solo karakteren var helt fejlcastet. Til gengæld synes jeg at Lando var rigtigt godt ramt og kunne godt tænke mig en film om ham, om hvordan kan kommer til at bestyre Cloud City.

Men Solo? Ikke mere for min skyld. Så er der andre historier fra Star Wars universet som er langt mere interessante og de behøver ikke nødvendigvis at følge alle de største helte og skurke. Rogue One var et rigtigt godt og glimrende eksempel på en Star Wars film som ikke havde de kendte med og som, efter min mening, var rigtig god og i topklasse.
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country
Gravatar

#3 The_Corrector 4 år siden

Personligt forstår jeg ikke alt den kritik af Solo, jeg synes faktisk den var overraskende god. Jeg havde taget alt kritikken til mig, før jeg så filmen, så jeg havde virkelig forventet en lort på lort oven på endnu mere lort-film.

Men det er det overhoved ikke, jeg kan slet ikke genkende den kritik der er rundt om på nettet. Inden er jeg bare ikke stor nok Star Wars fan, eller også er Star Wars fan simpelthen bare alt for store nørder, til at de kan tåle andet end de originale film.

Når jeg kigger på alt den kritik der er komme, også på hvad jeg selv synes om filmen, så kan jeg ikke lade vær med at tænke, at de hardcore Star Wars, har en tendens til hurtigt at blive fornærmet, når tingene ikke går efter deres hoved.

Da jeg var færdig med at se Solo, sad jeg og blev ked af det, med tanken om at der aldrig kommer en forsættelse, for jeg gad virkelig godt have set mere.

Samme følelse havde jeg, da jeg forlod biografen efter at have set The Last Jedi, men det var mere fordi jeg viste at fans ville rage totalt over en super god film, fordi de de ikke kan se andet end spidsen af deres egen ego.
Gravatar

#4 Stopher86 4 år siden

Jeg har ikke set Solo endnu, (GLÆDER MIG!!)

Jeg kan sagtens forstå kritikken af Star Wars, og især TLJ.
Luke Skywalker der er grumpy og er på en øde ø?

Hvorfor?

Vores allesammens ynglingshelt der "reddede" sin far fra hans egen ondskab, tvang et empire i knæ og fik en ondskabsfuld kejser besejret..

Denne helt der voksede igennem 3 film, fra teenager til en moden ung mand fandt den "gyldne nøgle" og blev en sand jedi!

Sådan sluttede SW i 1983.

Problemet er nok, at jeg forstår ikke TLJ.
Snoke (SPÆNDENDE, HVEM ER HAN?) Mace Windu som vansiret??,
Kejserens Lærling Darth Plaguise?? HAN DØR! VÆK med ham!!

Jeg havde set lidt frem til at Rey får Luke med, Solo skal hævnes, VI MÅ AFSTED!

På den anden side, det var faktisk fedt plot at Luke er ked af det og depri "jeg har fejlet som onkel og læremester (meget ydmygt, rigtigt fedt faktisk!)
Fedt plot!

Men istedet sidder han og er en bitter mand?

Jeg kan ikke få det til at passe med resten af sagaen?
Jeg kunne forstå hvis han er gået i skjul pga First Order, og han jo er den sidste JEDI. (inden Rey kom). Yoda og Kenobi gjorde også det samme, Én Jedi mod overmagten.

Jeg havde set frem til en duel mellem Snoke og Luke?!
Der bliver lagt et twist ind (Luke spørger: "hvem er du egentlig Snoke?)
Snoke: "jeg er den forsvundne Jedi "Sifo Dyas" (fra episode II) jeg blev vansieret af en Sith eller et eller andet og vil have hævn, I glemte mig!! og SNOKE vil knuse den legendariske Luke Skywalker, Jedien der besejret Vader.
(ja et eller andet plot twist)

Der er MANGE spørgsmål, TLJ er en rigtig rigtig flot SW, det ER en SW film.
Jeg kan sagtens se den igen igen...
Men hvordan de lukker historien...hmmm jeg er lidt spændt...

Aeries!

Du har helt ret! Roque one var nemlig en FED SW film, vi kendte IKKE heltene, det gjorde vi heller ikke i SW IV.

De bliver nævnt at mange døde, for at give os planerne til Dødstjernen.
Star Wars er SW.. Jeg håber jeg får lov til at se Boba Fett tordne frem på storskærmen.. ja gode gamle SW skurke man elskede som barn..

Undskylder den lange smøre... May The Force Be With You!

Gravatar

#5 FlushNorris 4 år siden

Ærgerligt... synes faktisk Solo er ret god.

Men The Last Jedi var til gengæld forfærdelig dårlig, og da alt kritik af filmen prellede af Katelyn Kennedy, Rian Johnson og ikke mindst Disney, følte jeg ikke rigtigt jeg havde andre muligheder end at straffe økonomisk på deres næste film... og det var jo som bekendt Solo-filmen.

Følger en del med i medierne, vlog, blog osv osv... og lader til mange har udført et boykot af samme årsager. Desværre er Disney & Co efterfølgende kommet frem til den konklusion at Solo solgte dårligt fordi den enten var dårlig eller folk var uinteresseret... kan for mit vedkommende ikke være længere fra sandheden.

Skriv ny kommentar: