Selvom “Star Wars”-serien “Andor” ikke engang har fået premiere på sin første sæson endnu, kan vi tilsyneladende allerede nu begynde at se frem til en Sæson 2.

Disney har stor tiltro til deres filmunivers i galaksen langt, langt borte. Her er der nemlig allerede et hav af både live action og animerede serier under udvikling, og et af dem er “Rogue One”-spinoff-serien “Andor”.

I serien følger vi Diego Luna tilbage i rollen som rebelspionen Cassian Andor fem år før filmens handling. Blandt seriens cast er blandt andre Fiona Shaw (“Killing Eve”), Adria Arjona (“Morbius”), Robert Emms (“Chernobyl”) og ikke mindst den svenske Hollywood-stjerne, Stellan Skarsgård.

Læs også: “Hayden Christensen skal spille Anakin Skywalker i ‘Star Wars’-serien ‘Ahsoka'”

I et interview med det svenske nyhedsmedie, Dagens Nyheter, har Skarsgård nu givet et indblik i ikke blot “Star Wars”-seriens fremtid, men også i, hvornår produktionen på “Dune: Part 2” begynder.

“Vi starter med ‘Dune 2’ i juli. Og så hen ad efteråret er det tid til anden sæson af ‘Star Wars’-serien ‘Andor’. Jeg ved ikke, hvornår de begynder at sende den. Det varer nok noget tid, så det ikke tager alt for lang tid mellem sæson et og sæson to.”

Disney her ikke bekræftet skuespillerens udtalelser, selvom “Andor” Sæson 2 nu virker så godt som garanteret. Der findes trods alt næppe meget bedre kilder, end én af seriens helt store stjerner.

Vi skal dog først have sendt “Andor” Sæson 1 afsted. Serien forventes at få premiere mellem midten og slutningen af 2022.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: