Oscar Isaac afslører, at “Episode IX” bliver enden på sagaen om Skywalker-slægten. 

Fremtiden for Lucasfilm og “Star Wars”-franchisen bliver ikke mere om Skywalker-familien, der nu snart igennem ni film har været omdrejningspunktet for Stjernekrigs-sagaen.

Det afslører Poe Dameron-skuespilleren Oscar Isaac, der spiller en central rolle i den nye trilogi:

”Det er slutningen på hele Skywalker-sagaen. Ni historier. Dette er kulminationen på det hele,” siger Oscar Isaac.

Efter “Episode IX” er der aktuelt ikke planlagt flere “Star Wars”-film, men derimod to serier med eksklusiv premiere på Disney+.

Senest er en Obi-Wan Kenobi-serie blevet meldt på vej – læs om det her.

“Star Wars: Episode IX” får premiere d. 18. december.


Vis kommentarer (27)
Gravatar

#11 Johnny42 2 måneder siden

#9 Det er Kylo Ren der snakker om at dræbe fortiden i TLJ.

Jeg har ikke noget ønske om at se Skywalkers som en form for halv-guder, som i hvert fald Luke føltes nogen gange i old EU.

Det virker dog lidt mærkeligt at Skywalkers er der i en begrænset periode for derefter at forsvinde fra galaksen for evigt.
Gravatar

#12 Mejse 2 måneder siden

#11 ja men fans har taget det lidt for bogstaveligt til sig :) han har jo en naturlig reaktion på en fortid han ikke er vild med, og derfor gerne vil dræbe og ikke ærer....hvorfor skal det oversættes til "det er da mærkeligt at en person i filmene vil dræbe sin fortid, hvorfor laver de så film der foregår i fortiden" ?????? HVOR ER LOGIKKEN I DET ? :)

hvorfor er det mærkeligt ? du siger det jo selv, det er ikke fordi der er en lang bevisrække på at alle i familien er stærke, der er intet i det univers vi kender, der tyder på det er familie relateret, eller at man skal have en bestemt genetisk linje, hvorfor er skywalkers på nogen måde nødvendige ?
familie dynastier virker heller ikke ligefrem som en star wars ting, hvorfor skal skywalkers være det ?

#10 er det ikke forklaring nok at han føler han har svigtede, den har burde have passet bedst på, og derfor ikke længere tror han kan hjælpe ? virker som en ret naturlig reaktion på det der foregik :)
Gravatar

#13 Johnny42 2 måneder siden

#12 Det el logikken der mangler i at hvis de vil væk fra the big three, og fokusere på nye karakterer, hvorfor de så bliver ved med at fortælle historier omkring de gamle karakterer.

Skywalkers er så linket til profetien, og det er lidt mærkeligt hvis man ikke kommer til at høre om den igen, og alt det med at Anakin blev undfanget af kraften/Plagueis.

Han tror ikke han kan hjælpe og derfor lader han hele galaksen brænde?

Mht dræb fortiden, så har de jo foreløbig gjort det. I VII faldt Han, i VIII var det Luke, og hvis ikke vi havde mistet Carrie Fisher alt for tidligt, så ville det have været Leias tur i IX. Det er sådan set den joke der løber på internettet. Nu tror jeg ikke Leia dør i IX, men finder en eller anden form for fred. Reelt set var det kun Hans død, der var nødvendig og de andre kunne have en tilstedeværelse eller trække sig tilbage efter IX.
Gravatar

#14 Mejse 2 måneder siden

#13 gamle karakterer der slet ikke er udforsket ligeså meget, det giver altså fin mening, det som er bekræftet, der kommer, er jo ting som de fleste slet ikke ved noget om, og rogue one var en periode og en episode folk ved lidt om, men personen ved de fleste intet om.....filmene er altså ikke lavet til super duper mega fans, de er lavet så alle kan have interesse i dem...det giver fint mening at slippe af med gamle karakterer og give plads til nye, og det giver også fin mening at have fokus på gamle karakterer folk ved mindre om.

tja han er jo altså bare en gut...han føler han har fejlet, han føler han har startet det, han føler han er skyld i utallige folks død, det kunne nok godt få de fleste til at tænke "ej jeg springer over denne gang" så det er en helt fin og naturlig forklaring, at du ikke kan lide den eller ikke vil accepterer den, ændre ikke det faktum :)

men altså det er fint, du har din meget markante mening om star wars, og den ændre sig ikke....den er bare set ud fra et andet synspunkt end langt de fleste som ser filmene, og derfor bliver du nok aldrig rigtig tilfreds desværre :( men håber da på det bedste :D
Gravatar

#15 Johnny42 2 måneder siden

#14 Altså jeg er tilfreds med TFA og Solo, selv om den sidste ikke var nødvendigt at fortælle som film, men lige så godt kunne fortælles som bog.

Og hvis Luke virkelig er en jedi, så vælger han ikke den lette udvej som er at stikke af. JJ Abrams sætte en hel masse op i VII som Rian Johnson ikke fulgte op på. Luke stak ikke bare af, han ledte efter det første Jedi tempel. Hvorfor han søgte efter det har vi endnu ikke fået nogen forklaring på.

Leia havde forhåbentlig mere i tankerne da hun forsøgte at finde sin bror, end at Luke bare skulle nedkæmpe hele The first order med sit lyssværd. Her mangler vi også en forklaring.

Og så er der det med de nye karakterer. Alle har nærmest lidt skade under Rian Johnson behandling. Faktisk den eneste der kommer ud næsten uskadt er Poe Dameron, så ham kan det blive interessant at følge.

Jeg ved dog ikke hvad der er interessant ved en karakter der mestrer noget i løbet af få dage som tidligere jedier brugte årevis på, og hvor Luke efter 3 år knap nok var i stand til at tiltrække sit eget lyssværd.

Men jeg håber da at JJ Abrams kan gøre det interessant igen, og muligvis give os et kærligt gensyn med Sheev Palpatine:-). Vi ved i hvert fald at Lando er tilbage.
Gravatar

#16 Mejse 2 måneder siden

#15 super :)

håber du får hvad du gerne vil have :)

ps. det at være jedi gør ikke automatisk en perfekt, og betyder heller ikke man altid tager den rigtige betydning, er vel mest bare at man prøver at leve efter et bestemt regelsæt....betyder ikke man altid lykkes ;)
Gravatar

#17 Stopher86 2 måneder siden

Der er mange spørgsmål men jeg tænker lidt mon ikke de "allerede" lavet historien til alle 3 film, inden de skulle startfilmes 2015?

Så Disney vidste på forhånd hver der ville komme?

Det lyder mange gange som om at Disney skal ved hver film lave en ny historie (så retter vi lige lidt her), så skal vi lige genopfinde den dybe tallerken igen igen!

Jeg ved det ik, enten fejler Disney stort til dec eller også bliver det en genistreg?

Hvad med vores helte Ezra og Ashoka (Rebels)?

Disney påstår at de ville spille en rolle i de nye film?
Nogle mener at Ezra vil dukke op som skurk i IX?

Der er en bog om Snoke som fortæller mere om ham, eftersigne skulle der være 2 lærlinge! Ben og ?. Vi får nemlig ikke at vide hvem den anden er?

Jeg ved det ik..Hvem man slår Han og Luke ihjel, så er ALT jo muligt i den nye film.. jeg elsker Star Wars! MEN jeg kræver også svar til DEC. der er MANGE huller der skal lukkes.. Nogle påstår også på youtube at Kejseren og Snoke vender tilbage...jaja vi får se.. :)
Gravatar

#18 Johnny42 2 måneder siden

#17 Jeg tvivler på at Ezra og Ahsoka dukker op i den næste film, men Timothy Zahn er ved at skrive en ny bog om Thrawn, der foregår under rebels. Jeg tror der er en god chance for at han også skriver historien om hvad der skete med Thrawn og Ezra efter rebels.
Gravatar

#19 Stopher86 2 måneder siden

Johnny42 (18) skrev:
#17 Jeg tvivler på at Ezra og Ahsoka dukker op i den næste film, men Timothy Zahn er ved at skrive en ny bog om Thrawn, der foregår under rebels. Jeg tror der er en god chance for at han også skriver historien om hvad der skete med Thrawn og Ezra efter rebels.


Det lyder fedt hvis det er rigtigt! De mener jo at Thrawn dukker op i IX!
Men ja lad os nu se den først, og så må vi grine eller græde sammen bagefter xD

MEN der er pludselig mange fans der mener at: TLJ udforsker KUN lukes tilværelse, fordi de mener at Luke og Vader ikke kunne "mærke" andre Jedier i universet på andre planeter!

Disney siger at Clone Wars og Rebels er Canon! (og vi skulle selvfølgelig lige fjerne over 30 års saga bøger!!) ØV!!

Jeg genså lige sidste afsnit af Rebels hvori Ashoka og Sabrine Wren kigger på hinanden og siger "Entrusting her and that relationship that they’ve built and so to see how it ends with Sabrine going off with Ahsoka to come back to find him" (Ezra).

Dave Filoni der har skabt serien, har meldt officelt ud at Thrawn og Ezra lever?!

Men om de er med i den nye film ja det aner jeg ik. Hera (den grønne Twilek) Hendes navn var med i Roque one over højtalerne, da alle skal i kamp og Chooper var "levende" med i film også? og deres rumskib??

Så det kan jo godt lade sig gøre, hvis man vil "binde" det hele sammen :) men ja de "evige" konspirations teorier :D

Men FED nyhed du kom med der Johnny!! TAK :D (det er oprigtig ros!)
Gravatar

#20 OliverDK 2 måneder siden

Jeg så gerne andre filmhistorier fortalt i Star Wars Universet der var helt adskilt fra de nuværende film g karakterer. Jeg er ikke hardcore SW fans så jeg kender ikke meget til cannon loren omkring Star Wars, men jeg tænker der må da være mange fede historier, koncepter og ideer der kunne fortælles fra en galakse langt langt væk der ikke nødvendigvis har noget med Jedis, Siths, The Force, osv. at gøre.

Skriv ny kommentar: