Oscar Isaac afslører, at “Episode IX” bliver enden på sagaen om Skywalker-slægten. 

Fremtiden for Lucasfilm og “Star Wars”-franchisen bliver ikke mere om Skywalker-familien, der nu snart igennem ni film har været omdrejningspunktet for Stjernekrigs-sagaen.

Det afslører Poe Dameron-skuespilleren Oscar Isaac, der spiller en central rolle i den nye trilogi:

”Det er slutningen på hele Skywalker-sagaen. Ni historier. Dette er kulminationen på det hele,” siger Oscar Isaac.

Efter “Episode IX” er der aktuelt ikke planlagt flere “Star Wars”-film, men derimod to serier med eksklusiv premiere på Disney+.

Senest er en Obi-Wan Kenobi-serie blevet meldt på vej – læs om det her.

“Star Wars: Episode IX” får premiere d. 18. december.


Vis kommentarer (27)
Gravatar

#21 Gridlock 2 måneder siden

Ville være fedt nok og se Ezra og Thrawn igen dog ville de begge være op i årene.
Den officelle Lore omkring Ezra siger at han blev født omkring det tidspunkt imperiet blev dannet så han er på alder med Luke og Leia.

De fleste kilder jeg har været i stand til og finde siger ta Thrawn i Rebels var omkring de 30 år måske en 40 år højst en 50 eller deromkring.
Når man så tager at The Force Awakens begynder ca 30 år efter the Last Jedi, vil Thrawn være omkring de 60 70 80 år gammel.
Så det vil ikke ligefrem være Thrawn fra Rebels vi vil se (ikke med mindre stasis chambers er noget der findes i star wars og Thrawn har været i sådan en i forholdsvis lang tid).

Så Ezra giver en smugle mening, men Thrawn ved jeg ikke han ville være op i årene og når man tager at hans race bliver man anset som voksen når man er 14 standard år gammel.
Så det kan endda være at Thrawn på det tidspunkt Episode IX finder sted er død af alderdom.
Gravatar

#22 Johnny42 2 måneder siden

#20 Der er planlagt en serie af film af Benioff og Weiss(dem der står bag Game of Thrones). De film forventer jeg meget af. Der er ikke sluppet så mange detaljer ud, men de fleste forventer at det foregår under old republic. I gammel canon var det for mere end 1000 år før filmene. Jeg vil tro at det i den nye canon er minimum 500 år før de eksisterende film, og her vil det være muligt at lave meget nyt, der ikke har noget med de eksisterende film og karakterer at gøre.
Gravatar

#23 Johnny42 2 måneder siden

#21 Nu er Thrawn så Chiss, og det er vel ikke fastslået i ny canon hvilken livslænyde denne race har. En som Nien Numb er stadigvæk aktiv i militæret, endda i flyvevåbnet hvor det kræver skarpe reflekser, og han har i hvert fald passeret de 50, eller måske nærmere 60 eller 70.
Chewie er omkring de 230 år i TFA, så, og Yoda blev 900 år, så der er jo flere eksempler med forlængede livslængder.
Gravatar

#24 The one is back 2 måneder siden

Jeg forstå hvad Johnny42 siger Det er da klart at Luke Skywalker skulle ikke død i episode 8 men det skulle han være i epic 9 det ville det ville have været smertefuld ja men med count dooku døde og også i den sidste og det gjort Emperor Palpatine også, men man kan lave det sådan så det se ud som Luke had en af den Futue Vision han havde før Det hele skete før så der ikke nogle der død også Luke gjord det rigtige
Gravatar

#25 Mads47 2 måneder siden

#8 Nu handler Prequel trilogien også om hvordan Jedi oderne svigter deres opgringlige formål. De går fra at være en order der beskytter The Republic til en order der føre krig. En Jedi kan sagtens forsvare sig selv, men en jedi mål er aldrig angreb og hvis de kan vinde deres kampe uden kamp, så er det mere ture til deres formål end noget andet.

Hvilket også er en grundene til at Anakin bliver skubbet over i mod Palpatine, fordi han indser at Jedi Orderen ikke følger deres egne regler (Mace Windu). Grunden til hele orderens undergang er fordi de er blevet afsporet, de lever ikke op til deres egen filosofier. Hele Anakins fald til The Darkside kan skyles på Jedi orderen, fordi de skubber ham væk.

Luke kom ikke til undsætning fordi han havde lukket sig selv af fra the Force, hvis du slukker din mobil så kan folk heller ikke ringe om hjælp. Han anet ikke hvad der forgik ude i galaksen. Jeg synes det er mere end rigeligt af en forklaring.
Gravatar

#26 Johnny42 2 måneder siden

#25 Nu er vores opfattelse af hvordan en jedi bør opføre sig begrænset af hvad vi ser i prequels og hvad Yoda fortæller Luke. Jeg har som så ingen mening om hvordan en jedi bør opføre sig, da dette kan ændre sig når vi ser dem i andre tidsperioder.

Så hvis nogen omstændigheder kræver at de handler på en bestemt måde, har jeg intet problem med det.

Jeg har dog et problem med hvis Luke handler på en måde der er i modstrid med det han tidligere stod for, og det ikke bliver godt nok forklaret.

At han ikke vender tilbage efter han er flygtet, er jeg faktisk enig i bliver forklaret, da han har afskåret sig selv fra kraften, og den del har jeg intet problem med.

Det er mere det med at han flygter i første omgang og bare rejser til det første jedi tempel for at dø. Jeg havde troet at han rejste dertil for at søge efter svar. Han ved jo også på det tidspunkt at Snoke har kløerne i Ben. Så at han bare forlader det hele og ikke forsøger at forstå hvad der er sket giver for mig ingen mening. Der er jo mange måder han kunne have forsøgt at gøre noget uden at det behøvede udvikle sig til aggression. Men nu må vi se. Forhåbentlig kommer der en god forklaring i IX.
Gravatar

#27 Mads47 2 måneder siden

Johnny42 (26) skrev:


Det er mere det med at han flygter i første omgang og bare rejser til det første jedi tempel for at dø. Jeg havde troet at han rejste dertil for at søge efter svar. Han ved jo også på det tidspunkt at Snoke har kløerne i Ben. Så at han bare forlader det hele og ikke forsøger at forstå hvad der er sket giver for mig ingen mening. Der er jo mange måder han kunne have forsøgt at gøre noget uden at det behøvede udvikle sig til aggression. Men nu må vi se. Forhåbentlig kommer der en god forklaring i IX.


Det kommer self an på hvad han mener med at dø. Hvis han kom der for at begå selvmord, ja det ville jeg finde modstirende mod hans karakter. Men hvis han tog til Achto for at forsvinde og død en naturlig død, så har jeg intet problem med det. De fleste tegn peger på eksil og ikke selvmord.

Men jeg synes nu også vi skal huske det er J.J der har sat Luke på øen, ikke Rain. Så forhåbentligt har J.J også en bagtanke med Lukes eksil.

Skriv ny kommentar: