Oscar Isaac afslører, at “Episode IX” bliver enden på sagaen om Skywalker-slægten. 

Fremtiden for Lucasfilm og “Star Wars”-franchisen bliver ikke mere om Skywalker-familien, der nu snart igennem ni film har været omdrejningspunktet for Stjernekrigs-sagaen.

Det afslører Poe Dameron-skuespilleren Oscar Isaac, der spiller en central rolle i den nye trilogi:

”Det er slutningen på hele Skywalker-sagaen. Ni historier. Dette er kulminationen på det hele,” siger Oscar Isaac.

Efter “Episode IX” er der aktuelt ikke planlagt flere “Star Wars”-film, men derimod to serier med eksklusiv premiere på Disney+.

Senest er en Obi-Wan Kenobi-serie blevet meldt på vej – læs om det her.

“Star Wars: Episode IX” får premiere d. 18. december.


Vis kommentarer (27)
Gravatar

#1 Johnny42 8 måneder siden

Hvorfor glemme fortiden, hvad med at hylde den i stedet.

Og hvis det bliver enden på Skywalker sagaen, så har hele Skywalker familien været en fuldstændig og total fiasko.

Håber stadigvæk på at JJ Abrams kommer op med noget genialt.
Gravatar

#2 Mejse 8 måneder siden

#1 er det ikke okay hvis Skywalker familien er en fiasko ?

de bliver jo nød til at flytte fokus videre før eller siden, hvis de vil have universet skal fortsættes og bringe noget nyt med sig, i stedet for bare at køre i samme rille for evigt :)
Gravatar

#3 Mads47 8 måneder siden

Synes ikke Skywalker familien har været en fiasko, Anakin fik opfyldt sit mål med hjælp fra Luke. Luke gjorde det mest Jedi argtig en Jedi kan gøre, at give sit liv som pacifist. Ikke alene genskabte han håb for fremtiden, men gav The Resistance en endnu en chance. Luke over kom hans egen fejl og gjorde en stor forskel...Jeg vil ikke kalde det en fiasko.

Men Skywalker historien er ikke sorthvid og rosenrød, det er en historie om godt og ondt.
Gravatar

#4 Mejse 8 måneder siden

#3 man kan jo sige de faktisk har gjort det, som the force handler om, opretholdt en balance....første gut blev ond, gik så over til det gode, i sidste ende, og slog den virkelig onde ned, så var der mangel på ondskab, og kære luke fik lige skubbet sin nevø over kanten....det er forenklet, men ja de har jo holdt balancen ved lige alt andet end lige :)
Gravatar

#5 Johnny42 8 måneder siden

#2 De kører jo allerede i samme rille ved at forsøge at genskabe den samme konflikt mellem resistance/rebels og first order/empire.

Og man kan sagtens fortsætte med Skywalkers og fortælle nye historier. Det er hvis de fortsætter med Luke Skywalker at det vil være den samme rille. Man kunne bringe en masse interessant med arven fra Skywalker, profetien, den udvalgte og hvad det betyder.

Jeg er i gang med Dune og her er flere familier man følger over adskillige generationer og det gør det ikke mindre interessant. Der kan jo også nævnes A Song of Ice and Fire.

#3 De fejl han allerede overkom i ROTJ, hvorefter han vendte galaksen ryggen som en kujon og lod sin nevø hærge som han ville.
Gravatar

#6 Mejse 8 måneder siden

#5 det kunne man, men man kunne da skabe endnu mere interessant, og udvide universet meget mere uden at tvinge en skywalker ind i det :)

det er dåååååårlige sammenligningen for mediet er et andet, og det er bygget op helt anderledes, men ja det kan sagtens fungere.
Gravatar

#7 Johnny42 8 måneder siden

#6 Hvis de har så travlt med at dræbe fortiden, så er det bare mærkeligt at de 2 første spin-off foregår i tids-perioder, omkring personer vi allerede kender, og at en af de nye serier handler om Cassian Andor, en person vi heller ikke behøver vide mere om, samt at de vist nok også arbejder på en Obi-Wan serie, dog er den endnu ikke officielt bekræftet.

Der er jo heller ingen snak om at en Skywalker skal tvinges ind i det, men man kan jo fortsætte ad begge veje.

Noget der også virker dumt, men det er så en fejl fra George Lucas side, fordi han ikke havde forhistorien på plads, er da Luke siger: The Force is strong in my family, dvs. En familie bestående af en far, en søn og en datter. Her tror jeg nu nok at da folk så den første gang og indtil prequels at man forventede at det strakte sig mere end 2 generationer. Jeg havde sådan set forventet at der havde været nogle prominente forfædre i jedi-ordenen under old republic. Det forventer man nærmest også med det efternavn.

Under alle omstændigheder vil de jo nok forsøge at sælge det som om det er den sidste film i Skywalker sagaen netop for at få flere i biografen. Om det så holder stik vil tiden vise.
Gravatar

#8 Mads47 8 måneder siden

Johnny42 (5) skrev:

#3 De fejl han allerede overkom i ROTJ, hvorefter han vendte galaksen ryggen som en kujon og lod sin nevø hærge som han ville.


Ja for sådan fungere tingene, du overkommer dem en gang og vupti så er det ikke et problem. For mennesker kan ikke møde nye udfordringer der kan presse deres overbevisninger, Luke er jo åbenbart ufejlbar og ligesom Son Goku der kun bliver stærkere og stærkere uden nogen form for karakter udvikling. Problemet er at alt for mange fans har gjort Luke til mere end et menneske, han er blevet en ide, en legende. Ikke et menneske af kød og blod.

Det er ikke rigtig vigtigt hvorvidt Luke fejler, men om han kan overkomme hans demoner. Hvilket han gør, han indser hans fejl og gør det mest Jedi argtig man kan, kan kæmper igen med pacifisme. A Jedi uses the Force for knowledge and defense, NEVER for attack.

Folk tror fejlagtigt at Luke ville hoppe ind i kampens hede og svinge hans Lightsaber som en anden Chuck Norris 2.0. Dette ville ikke give mening i forhold til hvordan han vandt sin sejer i Return. Han valgte den samme sti, pacifisme.

Jeg er dybt uenig med dig, men det er jo sådan set også okay ^^
Gravatar

#9 Mejse 8 måneder siden

#7 jep jep masser af muligheder :) og hele dræbe fortiden tingen, virker mere som en internet ting, fordi nogen oldgamle skuespillere der havde markante roller i de orginale, nu er blevet aflivet, ingen snakker om at aflive fortiden, bare kigge frem af i stedet for :)

men hvorfor vil du så gerne have at skywalker familien fortsætter som en stor del af universet ?
Gravatar

#10 Johnny42 8 måneder siden

#8 Hvis du tror jedi er er pacifister, så har du aldrig set prequels.

Jeg har aldrig sagt hvordan Luke skulle reagere, og har heller aldrig udtrykt noget ønske om at se ham svinge med lyssværdet.

Men han har altid kommet sine venner til hjælp uanset hvad det betød for ham selv. Hvis han ikke gør det, så skal der en gid forklaring til. Noget som Rian Johnson ikke har givet mig. Forhåbentlig kan JJ Abrams give os en ordentlig forklaring.

Skriv ny kommentar: