Efter at Steven Soderberghs seneste film “Che – Argentineren” storfloppede i biograferne, hvor den omsatte for under 2 millioner dollars i USA og ca. 30 millioner dollars på verdensplan med et budget på 80 millioner dollars, overvejer den ellers sædvanligvis profitable instruktør at stoppe karrieren.

Soderbergh har dog et par projekter tilbage, som han gerne vil færdiggøre, inden han lægger karrieren på hylden. Alt i alt mener han selv, at der er til en 3-4 års arbejde i de kommende projekter, og derefter overvejer han kraftigt at skifte karriere.

Af kommende projekter er der bl.a. en biografi over Liberace med Michael Douglas i hovedrollen samt en rockmusical omkring Cleopatra med Douglas’ kone Catherine Zeta-Jones.

Læs Filmz’ anmeldelse af “Che – Argentineren” her.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#1 filmz-JuuL 13 år siden

fint fint. Jeg vil ikke savne hans film. Men han er sikkert flink ;)
Gravatar

#2 theassociate 13 år siden

Soderbergh har aldrig vaeret profitabel lige med undtagelse af Ocean's 11-13 filmene, saa det maa ikke komme som en overraskelse for ham...
Gravatar

#3 PredatorX 13 år siden

Det er sgu også noget af et underskud. Ouch!!

Men de KUNNE jo også godt have givet filmene mere opmærksomhed...???
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#4 Skeloboy 13 år siden

Har ikke set nogen af hans nyere film. Men Traffic og Sex, Lies & Videotapes er fede, mens The Limey, Erin Brockhoved og Out of Sight også er ganske habile film
Gravatar

#5 CensoreD 13 år siden

Ville også miste respekten for mig, hvis jeg havde sådan et stort tab =O
Gravatar

#6 Bates 13 år siden

Kun 2 millioner? Virkelig?

Glæder mig til at se "Che". Nød at læse biografien om ham, og ved at Jon Lee Anderson har været med til at vejlede på filmen, så den ryger helt sikkert i kurven.

Kan det passe at den bliver udgivet på criterion collection?
Gravatar

#7 gi-jones 13 år siden

Af kommende projekter er der bl.a. en biografi over Liberace med Michael Douglas i hovedrollen samt en rockmusical omkring Cleopatra
Det kan man vel næppe kalde at stoppe. Hvis han kan få financiering til de projekter skal han fandme ikke sidde og tude.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#8 wimmie 13 år siden

Ahh...mon dog han stopper?

Det er da bare et pr stunt så han kan få lidt opmærksomhed ;p

Synes da han er en udemærket instruktør - Oceans 11 og 13, Erin Brockovich og Traffic er rigtig gode film - og ham må da gerne arbejde sammen med Clooney noget mere - de har da en del gode film på samvittigheden efterhånden...
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#9 Saenjaina 13 år siden

Han har aldrig sagt mig så meget. Clayton og Ocean's filmene var det udemærket, men det var vel lige så meget Clooney & Co's. fortjeneste.

He will not be missed.
Gravatar

#10 Crash 13 år siden

Føj, man må sidde med en dårlig smag i munden, efter det flop =\

Skriv ny kommentar: