Tidligere på året forlød det, at Lucasfilm ville have Chris Pratt til at spille filmarkæologen Indiana Jones i en femte film i franchisen. Nu indikerer ‘Indy’-instruktør Steven Spielberg derimod, at det bliver Harrison Ford, der vender tilbage i rollen.

Se også: Officielt: Ny “Indiana Jones”-film bliver en realitet

Det åbner Spielberg op for i et nyt interview i forbindelse med promoveringen af “Spionernes bro”:

”Jeg laver formentlig en ‘Indy 5’ med Harrison,” siger Spielberg til Yahoo. Interview-seancen er dog med et glimt i øjet, hvor Spielberg motiverer endnu en film med Harrison Ford med, at nu har han lavet lige mange film med Tom Hanks – der snart er premiereaktuel i “Spionernes bro” og så Harrison Ford.

Men tager vi Spielberg på ordet, så giver det god mening, at Ford får endnu en tur som Indy, da favoritten, Pratt, nok har for travlt med meget mere “Jurassic World” og “Guardians of the Galaxy”.

Hvad mener du: Bør Spielberg fortsætte med Ford som Indy eller starte på en frisk med en yngre skuespiller?

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Mr AC 8 år siden

Al respekt for Harrison Ford, men nu MÅ det være på tide med et generations-skifte hvis man absolut vil insistere på at franchisen skal fortsætte.

IMHO så burde der ikke komme flere film med netop Indiana Jones figures, man kan jo godt lave en lignende figur i et mere nuditigt miljø.

De to gode Indiana Jones film der er produceret står fint som de er
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#2 David Munch 8 år siden

Hellere Ford en Bøf, men jeg så nu også der kom en ny og ung person på banen.. Og personligt er ikke jeg ikke fortaler for Pratt i den rolle.
Gravatar

#3 Geekalot 8 år siden

Spielberg skal vel bruge Ford til at få en ny ind i Indianer Jones verdenen, så længe det ikke bliver sprit Shia så er 3/4 af alle folk vel tilfredse, og Pratt har nok for travlt lige pt som artiklen også siger :)
Gravatar

#4 CaGoDa 8 år siden

det bliver nok en der bliver af Indiana Jones adopteret med en anden hudfarve nu hvor det er ved at blive poplært i filmene
Gravatar

#5 Buschaka 8 år siden

måske man skulle lade Ford oplærer en Nathan Drake i næste film og stille glide over i Uncharted :) blande en fantastisk film verden med et genialt spil miljø hvor begge titler ligger op ad hinanden, er godt klar over der er en uncharted film på vej, så bare en lille sjov tanke i mit hoved :)
Behold! The last Lombax in the universe!
Gravatar

#6 X&O 8 år siden

Hvad med en pensioneret Dr. Jones der bliver hevet ind i et eventyr som har tråde tilbage til hans ungdom. Så ville man måske kunne lave en fyldig flashback del med en anden der spiller en yngre Indiana, og stadig have Harrison Ford til at lave (mindre halsbrækkende, nutidige) aktiviteter. På den måde kan man få introduceret en ny ung skuespiller som ville kunne fortsætte eventyr fra Indianas ungdom i fremtidige film, uden at negligere originalen.
Gravatar

#7 jonaspvideovidjo 8 år siden

Jeg synes simpelthen at Ford han skal blive ved med at være Indiana så længe han overhovedet kan Han er genial i den rolle, hvor ingen anden skuespiller nogensinde vil kunne nå ham til sokkeholderne. Bum. Basta!
Gravatar

#8 Therewillbeblod 8 år siden

Jeg ser bestemt ingen grund til

1) Flere Indy film med Harrison...jeg mener nr 4???!! Den film var så ringe at jeg græder ved tanken.

2) Nogen som helst re-make, re-boot, re-what the fucking ever! Er det ikke slemt nok at han har ridset lakken på Jurassic Park???!?

Stop nu!!!
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#9 Therewillbeblod 8 år siden

Mr AC (1) skrev:

De to gode Indiana Jones film der er produceret står fint som de er


Hørt! Lad klassikerne være i fred! Stop med at pisse på dem!
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#10 skywave 8 år siden

Al ære og respekt for Mr. Ford, som jeg nu har fulgt som Indy siden jeg var ung, men hvis der absolut SKAL laves en ny film, så kan jeg godt se Chris Pratt i rollen...

Skriv ny kommentar: