I april skrev vi om to nye Michael Crichton-romaner, der var dukket op efter forfatterens død, deriblandt piratromanen “Pirate Latitudes”, som nu får en filmatisering af Steven Spielberg.

Spielberg er indtil videre tilknyttet projektet som producer, men overvejer også at stå bag kameraet, da han efter sigende altid skulle have haft lyst til at lave sin egen piratfilm.

Modsat “Pirates of the Caribbean”-franchisen er “Pirate Latitudes” en mere realistisk fortælling, der udspiller sig i Jamaica i 1665 og omhandler en plan udtænkt af en notorisk pirat ved navn Hunter og Jamaicas guvernør om at plyndre en spansk galeon lastet med skatte.

Romanen udsendes på det amerikanske bogmarked 24. november.

Manuskriptforfatteren David Koepp skal skrive manuskriptet til filmudgaven. Koepp skrev også “Jurassic Park” og “The Lost World”, der var baseret på Michael Crichtons romaner.Vis kommentarer (39)
Gravatar

#11 Lord Beef Jerky 12 år siden

A.I. er sgu da en langt bedre og uendeligt mere intelligent film end Minority Report! Nu stopper du!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#12 Riqon 12 år siden

#6 - Er jeg den eneste, der har svært ved at fange meningen i dine indlæg?
#9 - Ja, den ældre sutter for hårdt røv - den gamle sutter lige tilpas :)
#11 - Hvorfor?
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#13 filmz-OutOfSight 12 år siden

Dette er en af de mere underlige samlinger af posts jeg har set her på Filmz..

Ambivalent følelse ang. denne forfatter... Hmm.. Jeg ville øsnke jeg kunne sige manden er en klaphat på grund af den mængde ævl han har skrevet.. Men jeg kan ikke.. Der ligger nogle uvuderlige æddelstene i den mødding af arbejde han har oparbejdet gennem årerne..
Gravatar

#14 Slettet Bruger [2281150655] 12 år siden

#9 og #10: Måske er det mit intelligensniveau, der simpelthen ikke er på højde med jeres, men jeg fatter ikke en døjt af, "hvilken" Spielberg I snakker om, når I siger gammel, ny Spielberg, ny, gammel Spielberg og gammel, yngre Spielberg.

Oplys mig, tak. :-)
Gravatar

#15 Morpheus 12 år siden

Det lyder fedt med en mere realistisk pirat film, især med Speilberg bag. Med John Williams inde over til musikken, som en anden skrev, ville det bare være helt perfekt.

Jeg synes squ Speilberg laver fede film, også den "ældre" Spielberg som i kalder det. Jeg var rigtig godt underholdt af Indy IV.
Gravatar

#16 filmz-OutOfSight 12 år siden

Morpheus (15) skrev:
Med John Williams inde over til musikken, som en anden skrev, ville det bare være helt perfekt.


Eh... Hvad?
Gravatar

#17 zamm- 12 år siden

Så kunne det da være fedt at få Johnny Depp ombord også nu når vi er i gang med piratlegen! :D Og også en god komponist såsom John Williams eller Hans Zimmer, hvis det er denne genre.

Men hold fast hvor er det en fed nyhed at få kastet i hovedet "Spielberg laver piratfilm..."
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#18 Lord Beef Jerky 12 år siden

#12 Den er gennemført, provokerende og har både en fin morale og pressede sin instruktør til, at forsøge sig på noget nyt i en genre han ellers er meget vant i. Jeg ved vi endnu engang har med en forhadet film at gøre, men som en genfortolkning af Pinocchio, synes jeg den fungerede på alle niveauer. Minority Report var i mine øjne ikke meget andet end en forudsigelig krimi/actionfilm der mest af alt ligner, at den blot bygger op til et computerspil (scenen hvor Tom Cruise hopper fra elevatortingst til elevatortingst er noget af det mest lattervækkende jeg har oplevet i en film).
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#19 Riqon 12 år siden

#18 - Jeg har ikke set AI endnu, desværre. Jeg har ellers længe været interesseret i den, især da det gik op for mig, at det egentlig var Stanley Kubriks projekt, der blev genoplivet. Til gengæld er jeg tosset med Minority Report, som jeg mener er Steven Spielbergs bedste film i nyere tid. Alt virker så vellykket i den. Science fiction-universet, krimi-plottet, actionsekvenserne ... vil måske ligefrem kalde den et mesterværk :)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#20 Lord Beef Jerky 12 år siden

MINORITY REPORT SPOILER

#19 Ja, sådan har mange det. Det eneste der fungerer nogenlunde i den for mig er stemningen, som kun bliver ødelagt af de ekstremt fjollede actionscener. Det mest latterlige var dog valget af Max Von Sydow som skurk... ligeså snart man så ham i starten, var man da 100% sikker på, at han var den onde. Ganske rigtigt. Minority Report var, for mig, en forudsigelig film uden alt for meget på hjerte. Jeg har dog bemærket at vi har vidt forskellig smag, så du vil sikkert ikke bryde dig om A.I. Dog er jeg helt vild med, at du argumenterer for din sag, og ikke tyr til bandeord og nedgørelse. Det er nu meget rart til en afveksling her på internettet - hvor alle elsker at hade.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

Skriv ny kommentar: