I april skrev vi om to nye Michael Crichton-romaner, der var dukket op efter forfatterens død, deriblandt piratromanen “Pirate Latitudes”, som nu får en filmatisering af Steven Spielberg.

Spielberg er indtil videre tilknyttet projektet som producer, men overvejer også at stå bag kameraet, da han efter sigende altid skulle have haft lyst til at lave sin egen piratfilm.

Modsat “Pirates of the Caribbean”-franchisen er “Pirate Latitudes” en mere realistisk fortælling, der udspiller sig i Jamaica i 1665 og omhandler en plan udtænkt af en notorisk pirat ved navn Hunter og Jamaicas guvernør om at plyndre en spansk galeon lastet med skatte.

Romanen udsendes på det amerikanske bogmarked 24. november.

Manuskriptforfatteren David Koepp skal skrive manuskriptet til filmudgaven. Koepp skrev også “Jurassic Park” og “The Lost World”, der var baseret på Michael Crichtons romaner.Vis kommentarer (39)
Gravatar

#21 Riqon 12 år siden

#20 -

Den forskellige smag, - er det noget, du siger ud fra vores uoverensstemmelser om Superman Returns? Jeg tror egentlig ikke på, at 2 individuelle mennesker kan have så forskellig smag, at de ikke kan finde én film, de begge to kan lide - jeg tror altid, der er håb :) Jeg har hørt kritik af A.I., som jeg syntes lød lidt dumt (uden at have set filmen), så jeg tror egentlig, jeg ville synes godt om den. Jeg har lidt en forventning om, at det er en visuel perle, hvis historie måske ikke er noget særligt, men som til gengæld får stimuleret sanserne.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#22 Highland Park 12 år siden

#20: Det ville klæde dine indlæg, hvis du gad at bruge spoilertags.

Glædelig nyhed. Jeg er overbevist om, at Spielberg stadig har meget at byde på.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#23 Lord Beef Jerky 12 år siden

#21 Haha, nej det var såmænd både den, Minority Report og nogle af de andre ting jeg havde bemærket dig skrive. Naturligvis kan vi blive enige om mange films mangler og gode ting, men jeg har lidt på fornemmelsen, at vi ville være uenige om A.I.... men skynd dig endelig at få den set.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#24 Lord Beef Jerky 12 år siden

#22 Ja, det gider jeg sgu ikke... jeg skriver når der er spoiler, og så må folk lade være med at læse mit indlæg. Hvis jeg skulle bruge tid på spoilertags, citat af tekst og whatnot der ellers er, ville jeg bruge langt mere tid på det, end hvad jeg egentlig har lyst til at bruge af tid på det - hvis du forstår. Jeg vil dog forsøge på altid at skrive når der er en spoiler, da jeg selv hader at støde på dem (selvom jeg hurtigt stopper med at læse videre hvis jeg endelig opdager dem). Sådan er vi alle så forskellige.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#25 Riqon 12 år siden

#23 - Føler mig lidt sat i bås her. Du kan selvfølgelig have ret i, at jeg ikke kan lide A.I. (og du kan tage fejl), men under alle omstændigheder er det lidt provokerende, at du tror, du har "regnet mig ud" ;) Så kunne du i det mindste fortælle mig, hvorfor jeg ikke ville kunne lide A.I.. Er min forventning til filmen da ved siden af?
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#26 Highland Park 12 år siden

#24: Det må du selvfølgelig selv om, men det tager jo kun et øjeblik at sikre, at folk ikke ved et uheld ser noget af spoilerteksten. Hvad angår "Minority Report", vil jeg f.eks. mene, at man meget nemt kan komme til at se følgende tekst
"Max von Sydow" og "skurk"

- selv når du har advaret om spoilere. Det menneskelige øje scanner som bekendt omgivelserne, en tekst ligeså.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#27 Lord Beef Jerky 12 år siden

#25 Haha, undskyld... jeg sætter dig ikke i bås, det lyder bare sådan. Husk på at vi blot skriver i et forum her, snakkede vi f.eks. sammen, ville du nok ikke få den opfattelse, men jeg kan da se, hvor det kommer fra. Din forventning er som sådan fin nok, det er sådan langt de fleste ser filmen... jeg synes bare det er en del mere gennemtænkt end sådan, og det er sgu lidt svært at drøfte hvorfor, når du ikke har set filmen. Men lad os bare sige, at mange virkeligt hadede slutningen... with a passion. Men jeg håber da du føler dig provokeret nok til at se den nu. Jeg har ikek set den i mange år, og får da en pludselig lyst til at se den igen nu.

#26 Hmmm, du har måske fat i noget. Jeg vil forsøge mig på det fremover, og undskylder at jeg har afsløret lidt om filmen.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#28 Highland Park 12 år siden

#27: :)

I øvrigt er jeg meget enig med dig, hvad angår "A.I." Jeg har haft svært ved at forstå manges voldsomme kritik af filmen. Selv finder jeg den usædvanligt rørende og personlig (ikke kun for Kubricks vedkommende). Den er afgjort mere på spil (og på hjerte) end i "Minority Report", selv om jeg synes, at sidstnævnte er en glimrende film.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#29 BN 12 år siden

SimonS (14) skrev:
#9 og #10: Måske er det mit intelligensniveau, der simpelthen ikke er på højde med jeres, men jeg fatter ikke en døjt af, "hvilken" Spielberg I snakker om, når I siger gammel, ny Spielberg, ny, gammel Spielberg og gammel, yngre Spielberg.

Oplys mig, tak. :-)


Her er lidt "oplysning": http://filmz.dk/foerste-trailer-til-christopher-no...
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#30 Lord Beef Jerky 12 år siden

#28 Fedt, det har jeg endnu ikke oplevet. Jeg har ellers forsvaret A.I. overfor mange mennesker efterhånden, men der er godt nok mange, der har set sige sure på den. Men enig i hvad du siger... jeg kan bare ikke lide Minority Report! Haha.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

Skriv ny kommentar: