Steven Spielberg laver nu et tredje kapitel i sin historie om 2. verdenskrig – “Masters Of The Air” bliver til virkelighed hos Apple TV+.

Han har haft stor succes med først “Band of Brothers” og dernæst “The Pacific” hos HBO.

Nu fortsætter Steven Spielberg sin fortælling om 2. verdenskrig med “Masters Of The Air”, der flytter til Apple TV+.

“Masters of the Air” var ellers oprindeligt planlagt som endnu en HBO-serie, men prisen på over 200 millioner dollars for de i alt ni afsnit blev for dyrt, skriver Deadline.

Derfor laver Spielberg den nye serie om mandskabet på de amerikanske bombefly, som bekæmpede Hitler fra luften, hos Apple.

Serien bliver baseret på bogen ” Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany”.

Der er tale om den første egenproducerede serie fra Apple til Apple TV+.

Læs også ‘Apple TV+ bliver den billigste streamingtjeneste – her er indholdet‘.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 BowieCool 2 år siden

Årets bedste nyhed. Har lige set Band Of Brothers igen, og er netop gået i gang med The Pacific. Det er bare 2 vild fede serier. Glæder mig allerede til denne her.
Gravatar

#2 Wolff 2 år siden

Elsker BOB, men syns Pacific mildest talt var en lunken omgang.. Ser dog frem til den nye serie, og krydser fingrer for den bliver noget instil med Memphis Belle.
Gravatar

#3 Bjur 2 år siden

Glæder mig vildt meget. Har også været længe undervejs. Ærgerligt der ikke bliver lavet langt flere krigsfilm istedet for alle de superheltefilm.
Gravatar

#4 Furdur 2 år siden

Bjur (3) skrev:
Glæder mig vildt meget. Har også været længe undervejs. Ærgerligt der ikke bliver lavet langt flere krigsfilm istedet for alle de superheltefilm.


Jeps, det er så ærgerligt med alle de soja drenge der har ødelagt film industrien. Vi har endnu ikke nogen WW3 film. USA mangler endda en big budget film om deres borgerkrig. Selv Danmark har råd til big budget film om vores krige men ikke USA ø, de har for travlt med film for børn som Marvel film.

Skriv ny kommentar: