Steven Yeun genforenes med sin “Okja”-instruktør Bong Joon-ho i instruktørens endnu titelløse Warner Bros.-film, rapporterer Deadline.

Filmen er en filmatisering af Edward Ashtons sci-fi-roman “Mickey7”. Bong Joon-ho agerer både instruktør, forfatter og producer på projektet, der har Robert Pattinson i hovedrollen.

“Mickey7” omhandler Mickey, der er en Expendable – en undværlig arbejder på en koloniseringsekspedition til isverdenen Nilfheim. Som Expendable påtager Mickey sig livsfarlige opgaver, for når en udgave dør, skabes en ny krop med størstedelen af den tidligere versions minder intakt. Efter at være formodet død, vender Mickey7 tilbage til basen blot for at opdage, at Mickey8 har taget hans sted.

Sci-fi-fortællingen fungerer som inspiration for filmen, men det er ifølge Deadlines kilder sandsynligt, at filmadaptationen bliver anderledes fra romanen. Der er endnu ingen detaljer om den tidligere “The Walking Dead”-stjernes rolle.

Yeun blev sidste år nomineret til sin første Oscar for sin præstation som hovedrollen i den fantastiske “Minari”, og han er inden længe aktuel i Jordan Peeles tredje gyserfilm, “Nope”, som får premiere den den 18. august.

Du kan se traileren til “Nope” lige her”.

Bong Joon-hos seneste film, “Parasite”, tog hele verden med storm og blev den første ikke-engelsksprogede film nogensinde til at vinde Oscar-statuetten for bedste film.

Hvornår vi kan forvente at se “Mickey7”-adaptationen ved vi endnu ikke.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: