Det er ingen hemmelighed, at “Star Wars”-filmene i bund og grund handler om familie. Om oprør og faderkomplekser. Det kommer ikke til at ændre sig i det kommende spinoff, “Rogue One”, der igen lægger fokus på familien.

Se også: Sort R2-D2 er blevet afsløret: C2-B5 tjener den mørke side i “Rogue One”

Der skal advares imod spoilers!

Som bekendt spiller Mads Mikkelsen far til Felicity Jones’ hovedrolle, Jyn Erso. I rollen som Galen Erso er han angiveligt hovedarkitekten bag Dødsstjernen, som Jyn jo skal stjæle tegningerne til.

Men hvad med mor? Hende spiller “The Fall”-skuespilleren Valene Kane, der i “Rogue One” hedder Lyra. Men måske i en meget begrænset, tragisk rolle, afslører Kane nu selv:

”Jeg voksede op med ‘Star Wars’, så jeg troede ikke, at det ville ske, før jeg optog i Island. Det havde virkelig en kantet, uafhængig følelse,” siger Kane ifølge Star Wars News Net.

Tilsyneladende afslører Valene Kane intet. Og dog. For vi ved, at scenen i Island er et flashback, hvor Galen Erso, en lille pige, måske en ung Orson Krennic samt et hold Death Troopers medvirker. Og altså også Lyra.

Vi ved også, at Jyn bor alene fra hun er 15 år. Valene Kane nævner kun, at hun medvirker i optagelserne i Island, hvilket altså kan indikere, at Jyn Ersos historie tager afsæt i en grum tragedie.

“Rogue One: A Star Wars Story” får dansk premiere d. 14. december.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: