Normalt valfarter danskerne i biografen, når en ny film af Susanne Bier rammer det store lærred. Men selv med internationale stjerner som Jennifer Lawrence og Bradley Cooper på rollelisten har instruktørens seneste drama ”Serena” gevaldig svært ved at sælge billetter.

Se også: Susanne Bier åbner op om fiaskoen “Serena”.

Med blot 431 solgte billetter over weekenden er Biers seneste film årets største flop. Det skriver filmmagasinet Ekko.

“Serena” overtager pladsen som bundskraber efter Simon Stahos ”Miraklet”, der solgte 453 billeter i de første fire dage.

Der er altså meget langt op til Biers to forrige film, ”Den skaldede frisør” og Oscar-vinderen ”Hævnen”, der hev henholdsvist 644.729 og 448.282 tilskuere i biografen.

Anmelderne har været gevaldigt hårde ved “Serena”, og her på Filmz var vi heller ikke synderligt glade for det historiske drama:

”‘Serena’ er desværre på ingen måde stor, og dens stjerner glimrer ved at spille, med et sidste træt symbol, skovhuggerimperiets konge og dronning som et par trædukker. Der knirker,” lød dommen i vores to-stjernede anmeldelse.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Quantom 9 år siden

Nu kræver filmen også en høj uddannelse for at kunne forstå den og ikke mindst sætte sig ind i perspektiverne. :-)

Så jeg forstår da godt pøblen bliver væk. De skal vel ind og se "Alle for to"
Gravatar

#2 rauhe 9 år siden

Træls, jeg håber det er en enlig svale fra hendes side. Jeg skal ikke ind at se den.
Gravatar

#3 Ibankai 9 år siden

Højt bundniveau. Det er måske den dårligste hun har lavet - Men dette er absolut ikke en dårlig film. Historien om produktionen af denne film giver samtidig en god forståelse for hvorfor denne fortælling ikke springer i øjnene på publikummet.
Gravatar

#4 X&O 9 år siden

Jeg synes heller ikke det er en decideret dårlig film, og man kan godt se at det klart havde været en fordel hvis filmen havde fokuseret på det lille drama som Bier ønskede det, i stedet for den kapitalistiske tilgang der er blevet presset ned over den.
Gravatar

#5 moulder666 9 år siden

Quantom (1) skrev:
Nu kræver filmen også en høj uddannelse for at kunne forstå den og ikke mindst sætte sig ind i perspektiverne. :-)

Så jeg forstår da godt pøblen bliver væk. De skal vel ind og se "Alle for to"


Sødt. Nu er det jo Susanne Bier og ikke David Lynch der er tale om - det er ikke just som om det kræver en doktorgrad for at kunne følge med i hendes fortællinger.
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Skriv ny kommentar: