Tarantino snart klar med “Kill Bill: The Whole Bloody Affair”


Lige siden Quentin Tarantino udsendte sit todelte voldsepos “Kill Bill” på dvd, har der huseret forlydener om, at instruktøren på et tidspunkt ville udgive filmene, som de oprindeligt var tiltænkt – som én lang film. Nu lader Tarantino endelig til at leve op til sit løfte og vil udsende det samlede forlængede cut på Blu-ray.

“Kill Bill: The Whole Bloody Affair”, som projektet hedder, vil byde på begge “Kill Bill”-film klippet sammen som én lang film – og vil desuden inkludere en udvidet version af O’Ren Ishiis anime-sekvens.

”Når jeg er færdig med [‘Inglourious Basterds’], kan jeg endelig færdiggøre ‘Kill Bill: The Whole Bloody Affair,' udtaler Tarantino.

Filmskaberen kan desuden uddybe om tilføjelser til filmen:


”Vi har faktisk lavet et helt nyt segment til anime-sekvensen, som det sidste [vi har tilføjet]. Jeg skrev oprindeligt et meget længere manuskript til anime-scenen i O’Rens hævnkapitel. Kan I huske den langhårede fyr, der dræber hendes far? Hvad skete der lige med den gut? Tja, jeg skrev det, og det var det største og mest detaljerede, jeg skrev – at hun får ramt på ham.”

Tarantino fortæller, at dette materiale ikke var en separat historie, men noget, han oprindeligt havde tiltænkt som en del af filmen – i hvert fald indtil de sideløbende historier tog over.

”Dette var, da jeg troede, at ‘Kill Bill’ ville blive én film,” beretter filmskaberen. ”Så jeg tænkte, at en 20 minutter lang anime-sekvens nok ikke ville være det klogeste træk.”

Tarantino havde hele sekvensen skrevet scene for scene, og nu har anime-produktionsselskabet Production IG, som står bag animationen i filmen, haft travlt med at føre hele instruktørens blodige vision ud i livet.

”Production IG er lige blevet færdig med det, og jeg mangler bare at arbejde lidt med dem og se det igennem – og det gør jeg, så snart min igangværende film officielt er bag mig,” udtaler Tarantino.

“The Whole Bloody Affair” vil formentlig også kunne byde på den blodigere udgave af den sort/hvid-kampsekvens fra “Kill Bill: Vol. 1”, der tidligere kun har været tilgængelig i farver på det japanske marked, hvor segmentet også bød på mere grafisk indhold.Vis kommentarer (51)
Gravatar

#1 ducktorwho 11 år siden

Egh... 2 timer bæ af gangen var nok. Fatter ikke kultdyrkelsen af denne ligegyldighed.
Gravatar

#2 -sippo- 11 år siden

#1 nu kunne man godt fristes til at lave en joke om ligegyldighed og dit deep spae 9 avatar :P

personligt syntes jeg det var en fantastisk action flik, men ligepræces en tynd nok historie, til at det hang sammen, uden at bliver for langtrykket.
Den legede med masser af forskelige virkemidler fra forskelige genre. og det gav en spændende cocktail syntes jeg.

så den skal helt sikkert til samlingen, når jeg altså har råd til en Blu-ray afspiller, su is a bitch. :)
Gravatar

#3 dyg 11 år siden

Det fucking er fucking about fucking time fucking!
"Og hvem vil ikke gerne guffe Klaus Kinski??" - evermind
Gravatar

#4 MOVIE1000 11 år siden

ja så sparer man da for at købe to kill bill film på bd:)
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#5 filmzkim 11 år siden

Så absolut ligegyldigt!
Om man har det hele på en eller to dvd'er!
Gravatar

#6 mrghostface 11 år siden

Den skal da med i samlingen
Gravatar

#7 Takeshi_K 11 år siden

Og det er anderledes end bare at se 2'ern lige efter 1'ern? Ain't wasting any money on this. Ikke at jeg kan afspille dem hehe.
"But it's not who you are underneath, it's what you *do* that defines you." (Rachel Dawes from Batman Begins)
Gravatar

#8 filmz-Utyske 11 år siden

Ak ja, lidt mere suppe skal der jo koges. :)
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#9 rubberdub 11 år siden

Der skal henkoges alt den supper man kan drømme om! QT er for film hvad Trentemøller er for musik i min verden, jeg skal ege, have set eller hørt alt hvad de 2 spytter ud! Guder på jorden siger jeg jer...
ehmmm ehmmm whachamacalit... ah´a mobile fone!
Gravatar

#10 Waldca 11 år siden

#9

Helt enig hvad angår QT.

Dog er Trentemøller ikke lige min kop te :)

Skriv ny kommentar: