Den nye plakat til den kommende “Game of Thrones”-prequel, “House of the Dragon”, viser Targaryen-husets magt over de mægtige drager.

“Game of Thrones”-skaberne David Benioff og D. B. Weiss er ikke ligefrem populære hos alle fans af HBO’s langt hen ad vejen fuldstændig fantastiske fantasy-serie “Game of Thrones”. Men selvom de forhastet skyndte sig igennem seriens sidste sæsoner, formåede de inden da at skabe en medrivende verden og mytologi, der uden tvivl ville udgøre et godt grundlag for flere fortællinger.

Det har naturligvis resulteret i, at der er flere nye serier undervejs i George R.R. Martins fantasy-univers – heriblandt en Jon Snow-spinoff –, og den første bliver “The House of Dragons”.

Serien foregår 200 år inden handlingen, vi kender fra “GoT”, og fortæller historien om Targaryen-borgerkrigen, der også er kendt som “Dance of the Dragons”.

Læs også: “Ny storslået ‘House of the Dragon’-trailer teaser den næste magtkamp i ‘Game of Thrones’-universet”

Nu har vi fået en ny plakat, der viser os Milly Alcocks unge prinsesse Rhaenyra Targaryen, som står foran et dragehoved og demonstrerer den magt Targaryen-huset har over dragerne – noget vi også så hos Emilia Clarkes Daenerys Targaryen i originalserien.

“House of the Dragon” får premiere på HBO Max den 22. august.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: