Tenet premiere dato Spanien / Filmz.dk

“Tenet”-dato: 3 nye lande har fået besked – årsagen er “Train to Busan 2”


Warner Bros. planlægger en samlet europæisk premiere til “Tenet” om en måned – håber også på Asien.

Filmz skrev tidligere på ugen, at tyske biografer har booket den 27. august som ny premieredato for Christopher Nolan-filmen “Tenet”.

Nu skriver Variety, at også biografer i Spanien, Frankrig og Storbritannien har fået besked fra Warner Bros. om planerne for en Europa-premiere i perioden 26.-28. august.

Datoerne er endnu ikke endeligt bekræftet, men der foregår konstruktive forhandlinger mellem parterne om en samlet europæisk åbnings-weekend, hvilket sandsynligvis også vil inkludere Danmark og de hårdt trængte danske biografer.

Warner Bros. satser desuden på en snarlig asiatisk premiere. Således bunder den fortsatte tro på en 2020-premiere til “Tenet” i den store succes i Asien for premieren på “Train to Busan 2”, der har titlen “Peninsula”.

Det har overbevist Warner Bros.-ledelsen om, at det giver økonomisk mening at frigive “Tenet” midt under coronakrisen – publikum tør fortsat at besøge biografen.

Læs også ‘“Train to Busan 2” får global succes – på vej til Danmark‘.

Spørgsmålet er så, om Kina bliver en del af den asiatiske åbning. I denne uge genåbnede en stor del af de kinesiske biografer, men med flere restriktioner.

Heriblandt angående spilletiden, der maksimalt må være to timer – “Tenet” er 149 minutter.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 The one is back 9 måneder siden

Er det en mannequindukke der sidder i baggrunden som han har stjålet

Skriv ny kommentar: