Grottefilm: Den thailandske regering nedsætter nu en komite til at overvåge produktionen af de mange filmprojekter om redningen af de 12 drenge og deres træner fra grotten.

For to uger siden skrev Filmz, at der var to film på vej om redningen af de 12 drenge fra grotten i Thailand.

Nu er det antal tredoblet – hele seks filmatiseringer er på vej, skriver Variety.

Der er tale om fem internationale filmproduktioner samt én lokal produktion.

Den store interesse har fået Thailand til at nedsætte en komite, der skal medvirke til at gøre filmatiseringerne faktuelt korrekte samt sørge for, at miljøet ikke lider skade under de mange produktioner.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Mejse 5 år siden

altså det er da en dejlig livsbekræftende historie, om mennesker der går sammen og alt den slags.....meeeen 6 film på vej allerede er måske lige i overkanten.
Gravatar

#2 couchpotato 5 år siden

2 er nok, resten er bare for penge og til at tiltrække flere turister
Gravatar

#3 Mejse 5 år siden

#2 men 5 af filmene er jo internationale....hvad får de ud af at tiltrække turister til thailand ?
Gravatar

#4 Johnny42 5 år siden

Den fra det kristne studio har jeg ingen interesse i. De risikerer også at skade det for hinanden. Hvor mange gange er man interesseret i at få den samme historie fortalt? Og hvis den der får først premiere er dårlig kan det kølne interessen for de andre film. Da interessen er stor lige nu kan man også frygte at nogle studioer farer ud og haster det for hurtigt igennem. Udtrykket at smede mens jernet er varmt er ikke altid godt, især når det drejer sig om film.

Skriv ny kommentar: