Da “Ghostbusters” i sommer blev rebootet med fire kvinder i hovedrollerne, så var tre af de gamle mande-busters med i små cameos for at vise, at de støttede op om projektet. Nu gør Matt Damon det samme med kvinde-rebootet af “Ocean’s”-trilogien.

Se også: Bill Murray siger god for kvindelige Ghostbusters

Således bliver “Ocean’s Eight” anført af i alt otte kvinder, men får dog cameo-støtte af blandt andre Matt Damon, der havde en central rolle i mande-trilogien:

”Jeg tror, jeg kommer til at deltage en smule i filmene, jeg har ikke læst den endnu, men castet er fænomenalt, og jeg er spændt på at se, hvad de kvinder kan gøre med den. Det bliver sjovt,” siger Matt Damon til Entertainment Weekly.

Det bliver spændende at se, om Damon kan sikre succes til kvinderne, der er anført af navne som Sandra Bullock og Cate Blanchett.

Bill Murray & Co. fik nemlig tilsvarende aldrig overbevist et stort nok publikum om kvaliteterne ved den nye “Ghostbusters”.

“Ocean’s Eight” får premiere i sommeren 2018.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 2 år siden

Det var lidt op ad bakke for Bill: Der var ingen positive kvaliteter ved den nye 'Ghostbusters' man kunne overbevise seerne om :-)
Jeg har aldrig forstået 'Pound Me Too' bevægelsen???
Ønsker alle piger blot, at blive 'pounded'?!?
Gravatar

#2 Vossmann 2 år siden

Det er mig en gåde, hvordan i usle mennesker vælger at kommenterer på alt det ligegyldige bras af fucking nyheder, der kom efter nyheden med traileren til "Jackie". Og netop ikke kommenterer nyheden med traileren til "Jackie". Kan I forhelvede ikke se, hvor meget substans og kvalitet der ligger i den trailer? Hvorfor fortjener den ikke jeres opmærksomhed? Hold kæft I er langt ude. Jeg fatter det virkelig ikke.
Gravatar

#3 henrique406 2 år siden

#2

Stop nu det Trolleri "Fuckmann".

Eller stopper du først når du har skrevet den samme latterlige kommentar på samtlige tråde...!

Skriv ny kommentar: