John Turturro The Batman Carmine Falcone / Filmz.dk

“The Batman”-instruktør annoncerer Carmine Falcone – tyder på “The Long Halloween”


John Turturro skal spille skurk i “The Batman” – Matt Reeves lægger op til filmatisering af klassisk DC-serie.

Instruktør Matt Reeves tilføjer nu endnu et stort navn til “The Batman” – denne gang John Turturro, der skal spille gangsterbossen Carmine Falcone.

Carmine Falcone-annonceringen underbygger rygterne om, at Reeves er inspireret af Jeph Loebs klassiske DC-tegneserie “Batman: The Long Halloween”.

Således er Falcone en central karakter i “The Long Halloween”, hvor Batman jagter en mystisk morder ved navn Holiday.

Det samme gælder Riddler og Selina Kyle, som Reeves allerede har annonceret med roller til Paul Dano og Zoë Kravitz.

Desuden er Colin Farrell (Penguin), Jeffrey Wright (Gordon), Andy Serkis (Alfred) og naturligvis Robert Pattinson (Bruce Wayne) på rollelisten.

Skal Reeves følge “The Long Halloween” i detaljen, så vil han også skulle caste skuespillere til rollerne som Harvey Dent, Calendar Man, Scarecrow, Joker, Mad Hatter og Poison Ivy, der alle spiller en rolle i tegneserien.

Læs også ‘“The Batman”-casting: Ukendt skuespiller til hemmelig rolle – måske Batgirl‘.

“The Batman” får premiere d. 25. juni i 2021.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Geekalot 1 år siden

Medmindre den film vare 6 timer, så det alt alt for mange karakterer han vælger at samle i en film. Der kan ikke nåes at fortælles noget om dem, i en normal spilletids film.
Gravatar

#2 gladiator 1 år siden

Jeg frygter det værste.... Man skrotter et Ben Affleck manuskript, som eftersigende skulle være godt, og som havde en interessant skurk som Deathstroke på menuen, til dette top mættede karakter univers...

Og så er jeg spændt på flere af de castings der er lavet... Colin Farrel er som nat og dag. Andy Serkis som Alfred, ved jeg sgu ikke helt, og Pattinson som Batman bliver også spændende.
Gravatar

#3 FelixtheAvenger 1 år siden

Hvis det virkelig er "Long Halloween", bør det ikke være en større prioritet at finde en skuespiller til Holiday frem for Carmine Falcone?

Desuden er det ikke bliver confirmet at Farell skal være Pingvinen.
Yippee ki yay, motherfucker

Skriv ny kommentar: