Showrunner på “The Boys” indrømmer, at man tog pis på kvindesekvens fra “Avengers: Endgame” – kalder det nedladende.

Det er én af de mest omdiskuterede scener i “Avengers: Endgame”, da alle de kvindelige MCU-helte samles under Slaget om Jorden imod Thanos.

Women Avengers GIF - Women Avengers Wings - Discover & Share GIFs

Var det et stærkt signal eller overfladisk feminisme? Det sidste, mener folkene bag “The Boys”.

Derfor besluttede showrunner Eric Kripke sig for at tage pis på “Endgame”-scenen i Sæson 2 af “The Boys”, hvilket blev til ‘Girls Get It Done’-scenen:

”Det kom fra vores executive producer, Rebecca Sonneshine, der kom ind efter åbningsweekenden for ‘Endgame’. Hun var rasende… Hun fandt det nedladende, og jeg var enig. Så det skabte et mål for os, et satirisk mål. Når der er noget, som er virkelig latterligt inden for superhelte eller kendte eller Hollywood, så går vi efter det,” siger Eric Kripke til The Hollywood Reporter.

Læs også ‘“The Boys”-manuskript antyder: Vil tage pis på Avengers i Sæson 3‘.

Sæson 3 af “The Boys” får premiere i 2021 på Amazon Prime Video.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Elgsdyr 2 år siden

Et af de mange eksempler på, at The Boys er uendeligt meget mere genialt end det middelmådige, velpolerede samlebåndsprodukt fra Marvel.
Gravatar

#2 GoyleFromTheFitnessClub 2 år siden

The boys er seriøst genialt
We were somewhere around Barstow on the edge of the desert when the drugs began to take hold
Gravatar

#3 Star Trek fever 2 år siden

Den scene fra Avengers, gjorde at mit håb for Marvel, forsvandt. De har valgt en woke fremgang. Den næste fase, bliver helt sikkert ikke så succesfuld, da publikum vil sige fra. Den selvtænkene del af publikum selvfølgelig...
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#4 Gridlock 2 år siden

Har set et par af afsnit af The Boys og kan kun sige tegneserien kunne gennemtæve tv-serien med begge arme bundet på ryggen og mens den samtidig var i koma tilstand.
Gravatar

#5 SublimeKen 2 år siden

Jeg er kæmpe fan af Marvel og Avengers filmene og jeg er totalt enig. Den scene var uden tvivl den værste i Endgame. Den var nedladende, overfladisk feministisk, ulogisk og tåkrummende. Det fungerede bare ikke.

Kunne tilgengæld godt lide scenen i The Boys, men fangede sgu ikke lige at det var en satirisk parodi på scenen fra Endgame. Troede faktisk bare at The Boys ligeledes var gået woke, men bare gjorde det på en måde der fungerede bedre.

Skriv ny kommentar: