Chris Pratts Mario lyder måske ikke særligt italiensk, men det farverige animationsunivers i traileren til “The Super Mario Bros. Movie” er som en tur ind i spillene.

Illumination, studiet bag “Despicable Me”- og “Minions”-filmene, bringer inden længe den legendariske rød- og blåklædte videospilfigur fra alverdens Nintendo-devices op til det store lærred.

Produktionsselskabet holder kortene godt ind til kroppen, og selv efter traileren er det svært at gøre andet end at gisne om den kommende films plot. Traileren introducerer os dog til flere af de ikoniske spilkarakterer, der udover Pratts Mario tæller Jack Black, som næsten lyder uigenkendelig som den ildspyende Bowser. Vi møder også Keegan-Michael Keys overentusiastiske Toad og Charlie Day som den grønklædte blikkenslagerbror Luigi.

Udover karaktererne, vi møder i traileren, kan vi blandt andre også glæde os til at se Peach (Anya Taylor-Joy), Donkey Kong (Seth Rogen) og Cranky Kong (Fred Armisen).

Læs også: “‘Sonic the Hedgehog 3’ får sin premieredato”

Aaron Horvath og Michael Jelenic (“Teen Titans Go! To the Movies”) har instrueret filmen på baggrund af manuskriptet skrevet af Matthew Fogel (“The Lego Movie 2”).

Filmen er baseret på “Super Mario Bros.”-videospilserien, der er en af de mest populære franchises i videospilhistorien.

“The Super Mario Bros. Movie” får premiere i de danske biografer den 6. april næste år.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 The Man With a Lot Of Names 11 måneder siden

Så okay nice ud indtil Mario begyndte at tale. Hvorfor Chris Pratt af alle mennesker??
Gravatar

#2 Reborn Sith 11 måneder siden

#1 Ja, hvorfor ikke?
It's all good man. Saul Goodman

Skriv ny kommentar: