Marvel Studios har ikke rettighederne til en solofilm med Hulk. Men de må gerne låne ham af Universal Pictures til andre film med en anden Marvel-karakter i hovedrollen. Det udnytter Marvel nu til at give historien om Hulk en helt central rolle i den kommende “Thor: Ragnarok”.

Se også: Marvel henter “Dredd”-stjerne ind til “Thor: Ragnarok”

Det er JoBlo, der nu erfarer, at “Thor 3” bliver en blanding af “Ragnarok”-historien, men også den berømte “Planet Hulk”-tegneserie.

I “Planet Hulk” lander Hulk på planeten Sakaar, hvor han tages som slave. Siden får han mulighed for som en anden Spartacus at kæmpe for sin frihed som gladiator imod The Red King.

Det er endnu uklart, hvordan de to historier sættes sammen, men det er helt sikkert, at vi får Hulk at se som gladiator på en fremmed planet.

Thor: Ragnarok” får dansk biografpremiere d. 2. november 2017.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Silver666 8 år siden

Lyder fedt!
Gravatar

#2 cain 8 år siden

Det er godt nok 2 store fede storylines at mase ned i 1 film.
Gravatar

#3 kblood 8 år siden

Nice, Planet Hulk var god da jeg så den som tegnefilm. Den bliver jo så desværre nok kogt en del ned når nu der skal være 2 historier i den film, men den kan vidst også godt koges ned uden man mister det helt store og det er bedre end at de slet ikke lavede den som film.
Gravatar

#4 mr. movie 8 år siden

Mon ikke at de bruger elementer af World War Hulk i Anvengers Infinity ;) det kunne være Nice! jeg syntes ikke det gør noget at de kun lader sig inspirere af Kildematrialet, Det samme gøre sig gældende med Civil War og det er sgu en god film, til trods for den er helt anderledes end dens oplæg.
Gravatar

#5 Guyver 8 år siden

Kan det mon være vi så kommer til at se Beta Ray Bill???
Gravatar

#6 Guyver 8 år siden

kan det mon være vi så kommer til at se noget til Beta Ray Bill
Gravatar

#7 kblood 8 år siden

Det kunne også være fedt hvis de fik Beta Ray Bill med :)

Skriv ny kommentar: