Sidste september kom det frem, at Warner Bros. var interesseret i at udvikle en fortsættelse til kultklassikeren “Beetlejuice”, og at filmselskabet håbede på, at Michael Keaton ville vende tilbage i rollen som den mærkværdige Betelgeuse.

Se også: Tim Burton planlægger live action-version af “Pinocchio”.

Tim Burton, der er instruktøren bag den originale film, har tidligere udvist stor interesse i projektet og fortæller nu, at han helt sikkert vil deltage i filmens tilblivelse.

”Michael er så god i rollen. Jeg tænker altid på, hvor god og sjov den karakter var, så jeg har sagt til Seth, at hvis han får en god idé til en historie, er jeg mere end villig til at starte på en frisk,” udtaler Burton.

Filmens manuskript er stadig under udvikling af Seth Grahame-Smith, og hverken skuespillere, instruktør eller producenter er endnu blevet offentliggjort.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Nex 12 år siden

Nice! Elskede den første film! :D
Gravatar

#2 Collateral 12 år siden

Ser hellere Burton lave noget helt friskt og bogstaveligt talt starte på en frisk (som han nu selv udtrykker det.) Jeg satser stærkt på at han efter den klodsede "Alice in Wonderland" genindføre lidt kant i sine kommende projekter.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone

Skriv ny kommentar: