Tim Burtons version af “Planet of the Apes” fra 2001 fik en hård modtagelse fra alverdens anmeldere, til trods for at den solgte pænt med billetter. Særligt den forvirrende slutning fik sine hug. Men nu forsøger Tim Roth, der spillede den onde abe Thade, at forklare, hvad der skete i filmens slutning.

Se også: ”Abernes planet” er realistisk: Chimpanser kan bruge maskingevær

Vær obs på spoilers. For det er nemlig Tim Roths abekarakter, der tager tilbage til Jorden før Mark Wahlbergs hovedkarakter gør. Men da Wahlbergs Leo lander, så er det mange år siden, at Thade var der, og nu er Jorden blevet til abernes planet. Men hvordan skete det lige?

”Jeg tror, at han (Thade) tog over, han tog kontrollen. Jeg tror, idéen var, at han blev sendt tilbage i tiden og på den måde blev præsident af abernes planet. Genialt, syntes jer dengang. Og skørt. Jeg kunne lide det,” fortæller Tim Roth om sit bud på den mærkelige slutning.

Du kan selv se den ulogiske slutning her:

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Jack Slater 9 år siden

Jeg har altid ment, at slutningen var noget af det bedste ved den film.
Gravatar

#2 Menneskedyr 9 år siden

Enig Jack S.
http://komakino.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/zortblak
https://soundcloud.com/user9155925
Gravatar

#3 MystiskeMox 9 år siden

Det er en af de ringeste slutninger i filmhistorien, hvilket er en ekstra katastrofe da den gamle 68-udgave havde en af de bedste slutninger i filmhistorien.
Gravatar

#5 monzoon 9 år siden

kan huske jeg så den på vhs og tænkte den var god.. var sikker på der kom en toer der forklarede det hele... men som det så ofte sker...
to infinity and beyond!
Gravatar

#6 Menneskedyr 9 år siden

Den originales slutning var til gengæld også ret så fremragende for en teen (mig), som på daværende tidspunkt var ved at opdage det vidunderlige indenfor den cinematiske verden:-)
http://komakino.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/zortblak
https://soundcloud.com/user9155925
Gravatar

#7 Geekalot 9 år siden

Håbede også dengang der ville kommer en toer til den, men nej detsvære :(

Skriv ny kommentar: