Filmfranchisen “Mission: Impossible” har kørt i 27 år.

I forbindelse med den kommende “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One”, som har dansk premiere den 12. juli, har Tom Cruise meldt ud, at han agter at fortsætte med at lave “Mission: Impossible”. Ikke overraskende ønsker den 61-årige skuespiller ikke at tage det roligt, nu hvor han er ved at have en del års erfaring inden for skuespil og stunts. Tværtimod. I stedet har han planer om at fortsætte med at lave “Mission: Impossible”-film i 20 år endnu. Antallet af år skal spejle den aldersforskel mellem Cruise og hans store inspirationskilde, Harrison Ford.

Ford har netop indtaget rollen som Indiana Jones for sidste gang i “Indiana Jones and the Dial of Destiny”. Ford bliver 81 år den 13. juli, og han har stadig planer om at fortsætte skuespillet. En af forklaringerne, som Ford selv har udtalt, er, at han ser sig selv som anvendelig og aktiv, når han spiller skuespil. Man kunne formode, at Cruise har samme bevæggrund for at fortsætte.

“Mission: Impossible”-franchisen har premiere på sin syvende film på torsdag. Egentlig er det planen, at franchisen bliver rundet af med den planlagte ottende film: “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two”. Den ottende film får premiere 27. juni 2024. Om Cruise og produktionsstudiet vælger at fortsætte franchisen efterfølgende, er ikke annonceret. Man kan i hvert formode, at Cruise er klar på flere eventyr.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: