Sidste år var der heftige rygter om, at Tom Hardy skulle være en del af “Suicide Squad” fra DC Comics. Matchet var oplagt, da Hardy tidligere har spillet DC-skurken Bane i “The Dark Knight Rises”. Nu afslører Tom Hardy selv, at det var tæt på.

Se også: Teaser: Tom Hardy i dobbeltrolle som gangstertvillinger

Til Collider fortæller Tom Hardy, at han var i spil som Rick Flagg, lederen af selvmordsholdet, og at han var interesseret i endnu et samarbejde med DC og Warner Bros:

”Warner Bros. er mit hjem, jeg elsker dem, så jeg var virkelig nedtrykt over det, jeg ville så gerne arbejde på den. Jeg tror, det bliver en vigtig film for fans,” siger Tom Hardy og fortsætter om sit afbud til rollen:

”Der er en meget praktisk årsag til mit afbud, hvilket skyldes, at Alejandro [G. Inarritu] var forsinket tre måneder, så vi måtte fortsætte med at optage til ‘The Revenant’, der er blevet et meget større bæst, end vi havde regnet med, men den virker også til at blive exceptionel,” siger Tom Hardy.

“Suicide Squad” får dansk premiere d. 4. august 2016 med Joel Kinnaman i rollen som Rick Flagg.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Den fede 7 år siden

"Afslører" ???

Det "afslørede" han så for snart fire måneder siden. Det nye her er jo, at han udtaler sig om projektet og hvor meget potentiale, han så i det.

Hold kæft I tåger rundt for tiden på redaktionen. Allerede I første sætning går det galt. "Sidste år var der heftige rygter om, at Tom Hardy skulle være en del af "Suicide Squad" fra DC Comics." Øhh, han var officielt castet til rollen.
Gravatar

#2 stokkeprygl 7 år siden

Er du ikke bare meget sur fortiden lille ven?
Gravatar

#3 Den fede 7 år siden

#2

Ja du må da meget undskylde, jeg ønsker højere standarder for siden, mens du finder nullermænd i navlen.

Hvis vi ikke reagerer overfor åbenlyst sjusk hos redaktionen, så ligger vi som vi har redt, og en fire måneder gammel nyhed er ikke bare sjusket men decideret pinligt.
Gravatar

#4 Geekalot 7 år siden

Hvis det kun skulle komme 1 relevant nyhed om dagen eller i løbet af 2 dage, ville siden blive enormt kedelig, og mister folk. Er fint der kommer de her nyheder selv om de er knap så relevante :) Ingen der siger man skal klikke på dem.
Gravatar

#5 Den fede 7 år siden

#4

Som jeg allerede har skrevet til dig er der rigeligt stof derude. Prioritering er nøgleordet.

i øvrigt var det ikke det, det drejede sig om. Læs hvad jeg skriver - "Tom Hardy afslører" står der i overskriften. Han afslørede det for fire måneder siden, da det rent faktisk skete. Og så er der fejl i artiklen, som viser at man bare ukritisk har copy/pastet den. Kan vi lige blive enige om, at det ikke er godt nok?

Skriv ny kommentar: