Instruktøren Doug Liman (“The Bourne Identity”) er for tiden i gang med optagelserne til sci-fi-filmen “All You Need Is Kill” med Tom Cruise, men derefter kaster han sig over den sande historie om George Mallory, der var den første mand til at bestige Mount Everest.

Se også: Tom Cruise snupper hovedrollen i sci-fi-filmen “All You Need Is Kill”.

Nu er Tom Hardy (“The Dark Knight Rises”, “Inception”) i forhandlinger om at spille hovedrollen i projektet, der går under navnet “Everest”. Filmen vil blive baseret på bogen “Paths of Glory”, som omhandler Mallorys tre forsøg på at bestige bjerget. Mallorys kampgejst var angiveligt en inspiration til England, der netop var kommet ud af den første verdenskrig, så der er lagt i kakkelovnen til en ægte tåreperser.

Mens der har været en del debat om, hvorvidt Mallory rent faktisk nåede den sande top af ​​bjerget, så hævder de fleste historikere altså, at han vitterligt udførte opgaven. Mallory er siden hen blevet meget kendt for sit svar på ​​spørgsmålet om, hvorfor han ønskede at bestige bjerget ved blot at erklære ”Fordi det er der.”

Manuskriptet til “Everest” er i øvrigt skrevet af Sheldon Turner, der tidligere har skrevet bl.a. “X-Men: First Class” og det Oscar-nominerede manuskript til “Up in the Air”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Lord Beef Jerky 11 år siden

Det lyder godt nok som en Oscar-film, men også som en af de mere spændende af slagsen. Jeg giver den i hvert fald en chance.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#2 Batsy 11 år siden

Lord Beef Jerky (1) skrev:
Det lyder godt nok som en Oscar-film, men også som en af de mere spændende af slagsen. Jeg giver den i hvert fald en chance.

+1

Lyder dælme seværdigt!
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#3 Richard Burton 11 år siden

Tom Hardy bestiger muligvis "Everest" med instruktør Doug Liman.

Mounting Everest.

Gad vide hvem der skal spille hende?
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#4 BabyJaneFirefly 11 år siden

Helt sikkert en af de mest spændende skuespillere derude. Er villig til at se alt hvor han medvirker (hvilket fornyligt gjorde at jeg kunne tilføje "Warrior" til min liste over ynglingsfilm, en film jeg nok normalt ikke ville vælge først fra hylden i Blockbuster;)

Det lyder som et spændende projekt. Og kan den bringe Tom Hardy i Oscar-kikkerten er der intet at klage over.

I øvrigt... Passende valg af billede :)
"And to what do I owe this dubious pleasure?" - Evil Ed Thompson
Gravatar

#5 moulder666 11 år siden

Den her kommer jeg nok til at se. Er helt tosset med Nepals natur og udsigten oppe i bjergene - jeg kunne tilbringe timer med en stumfilm af en gut, der bare filmede udsigten deroppe fra en helikopter! :D

Iøvrigt - hvis de har tænkt sig at filme direkte fra Everest, er jeg sateme imponeret! Een ting er at slæbe Tom Hardy op - han skal nok komme i form til jobbet - men et helt filmhold? Jøsses!

Og de logistiske og fysiske udfordringer er jo sindssyge! Gad vide om de er klar over, at det tager flere måneder at køre sig i stilling til et topforsøg på Everest, selv med ilt? Og her taler vi altså flere måneder med hårde fysiske udfordringer, hvor en snue der rammer dig på det forkerte tidspunkt kan slå dig helt ud, så du skal starte helt forfra (når først du kommer dig).
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#6 elitehater 11 år siden

Lyder ganske spændende...

Til dem der gerne vil læse lidt mere om Everest kan jeg anbefale Into Thin Air af John Krakauer. Om katastrofen i 96/97, hvor bla Lene Gammelgaard også var på Everest. En utroligt gribende bog der giver et meget godt billede af hvor sygt det egentlig er at bestige det bjerg.

Skriv ny kommentar: