Det er ikke længe siden, at Warner Bros. og DC Comics præsenterede en imponerende rollebesætning til deres kommende superskurke-film ”Suicide Squad”. Men nu er filmens rolleliste blevet et medlem fattigere. Det skriver Variety.

Se også: Så er det officielt: “Suicide Squad” er fundet!

Den britiske skuespiller Tom Hardy (“The Dark Knight Rises”) har nemlig valgt at droppe ud af filmens hovedrolle. Hardy skulle have spillet lederen af det såkaldte Suicide Squad, der består af en flok skurke fra DC Comics’ tegneserieunivers.

Variety afslører, at Tom Hardy stadig er i gang med at filme “The Revenant” med Leonardo DiCaprio og derefter skal promovere ”Mad Max: Fury Road”. Det er de forpligtelser, der gør, at han er nødsaget til at droppe ud af filmen, der begynder sine optagelser i april måned.

Jake Gyllenhaal (“Nightcrawler”) kan blive en mulig erstatning for Hardy, skriver Variety, men dette er indtil videre kun er et ønske fra instruktøren, og det er usikkert om Gyllenhaal overhovedet er interesseret i rollen.

Resten af “Suicide Squad” er stadig intakt og består af folk som Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Cara Delevingne og Viola Davis.

David Ayer (“Fury”) instruerer “Suicide Squad”, der får premiere i sensommeren 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 sickchild 9 år siden

Virkelig ærgelig nyhed, havde glædet mig til at se Tom Hardy i denne rolle. Men skal han erstattes så ville Jake Gyllenhaal ikke være et dårligt valg.

Skriv ny kommentar: