Tom Hardy har tidligere medvirket i Christopher Nolans superheltefilm ”The Dark Knight Rises”, men noget tyder på, at den britiske skuespiller ikke er helt færdig med den populære genre.

Se også: Warner Bros. vil udsende ni superheltefilm på fire år

Skal man tro jungletrommerne i Hollywood er Hardy nemlig både ønsket i David Ayers ”Suicide Squad” og Bryan Singers ”X-Men: Apocalypse”. I sidstnævnte rygtes han til at spille filmens skurk, Apocalypse.

Den første er en Warner Bros. og DC Comics’ film om en gruppe skurke bag træmmer, der bliver hyret af regeringen til en række farlige missioner. “X-Men: Apocalypse” er afslutningen på den nye “X-Men”-trilogi fra 20th Century Fox. Filmen vil foregå i 1980’erne, og fokusere hovedsagligt på de yngre udgaver af Professor X og Magneto.

David Ayers “Suicide Squad” har premiere i 2016, og det samme har Bryan Singers “X-Men: Apocalypse”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Badeby 9 år siden

Ville være alt for awesome!
Crossing my fingers!!
Gravatar

#2 Hive 9 år siden

"X-Men: Apocalypse" er afslutningen på den nye "X-Men"-trilogi fra 20th Century Fox.


Jeg kan simpelthen ikke forstå hvorfor Fox insisterer på at alt skal foregå i trilogier. Hvad gør de så herefter, introducerer en ny trilogi der er ligeså inkonsistent med de to første som den nye trilogi er med den gamle?

Lad dog være med absolut at lægge jer fast på hvor mange film der skal komme på forhånd; lav filmene en efter en og se hvad der sker...

Skriv ny kommentar: