Den næste Lara Croft er 28 år. Således er Alicia Vikander tre år ældre, end da Angelina Jolie første gang optrådte i “Tomb Raider”-hovedrollen. Alligevel skal Lara Croft forestille at være den yngste udgave af karakteren.

Se også: Oscar-vinder er den nye Lara Croft i “Tomb Raider”

Det er “Tomb Raider”-producent Graham King, der nu fortæller, at det kommende reboot kommer til at handle om en ung Lara:

”Det bliver det, vi kalder en ’tilbage til rødderne’-historie. Det er en ung Lara Croft, der leder efter sin far for at se, om han er død eller levende,” siger King til HEYUGUYS!.

Dermed lyder det til, at 28-årige Vikander skal spille teenage-udgaven af Lara Croft i det, der må antages at blive en prequel.

“Tomb Raider” får premiere d. 16. marts i 2018.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 kblood 7 år siden

Det er jo også den vej de er gået med spillene, og at en skuespiller er ældre får ikke skuespilleren til at se ældre ud. Specielt ikke hvis hun fysisk er lidt lavere.
Gravatar

#2 123456789 7 år siden

Endelig en pæn kvinde til at spille Lara Croft og ikke hende plastik dullen fra før
Gravatar

#3 Morpheus 7 år siden

Jeg kan slet ikke se Vikander i hovedrollen. Hun har endnu ikke overbevist mig om, at hun kan spille action rollen godt nok.
Gravatar

#4 kblood 7 år siden

Morpheus (3) skrev:
Jeg kan slet ikke se Vikander i hovedrollen. Hun har endnu ikke overbevist mig om, at hun kan spille action rollen godt nok.


Hun har vidst heller ikke været med i nogen action film endnu? Nogle gange kommer det måske mere an på instruktøren end det gør på skuespilleren. Mads Mikkelsen i den 3 Musketere film? Det engelsk kunne da have været bedre hvis de havde taget de scener nogen flere gange.

Så jeg tror nu mest det kommer an på hvor ihærdig instruktøren er.
Gravatar

#5 henrique406 7 år siden

#2
Really!
Angelina er nok en af de smukkeste og hotteste kvinder på denne jord.
hot mama

Skriv ny kommentar: