Det kører for svenske Alicia Vikander. 2015 bød på roller i “Ex Machina”, “Spionen fra U.N.C.L.E.” og “Den danske pige”, hvor sidstnævnte kastede en Oscar af sig for bedste birolle. Nu er det så officielt, at Vikander skal løfte arven fra Angelina Jolie som Lara Croft.

Se også: ”Star Wars”-hovedrolle på tale som Lara Croft i “Tomb Raider”-reboot

Det er Deadline, der skriver, at Vikander skal spille den populære computerspil-karakter i et reboot, der skal genstarte franchisen fra storheden tilbage i begyndelsen af 00’erne.

Daisy Ridley fra “Star Wars: The Force Awakens” var ellers længe favorit til rollen, men det blev altså Vikander, der nu skal spille action-arkæologen.

Det første “Tomb Raider”-spil blev udgivet i 1996 af Eidos og endte med at blive en af alle tiders mest succesfulde spilserier.

Den nye “Tomb Raider” får angiveligt premiere i 2017 og instrueres af norske Roar Uthaug, der senest har lavet katastrofefilmen “Bølgen”.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 smolinsk 8 år siden

Skidt valg, hold da op altså, alt for lille og uden former og det skal Lara Croft have altså.
Gravatar

#2 Dj Kold 8 år siden

Jeg synes det er et interessant valg og langt bedre end Daisy Ridley (selvom det kunne være interessant at se hendes tag på rollen, trods der også her er manglende former)

Da de rebootede spil franchisen, gav de heller ikke Lara de enorme "fordele" vi var vant til at se, omend stadig i en fornuftig størrelse. :)
Gravatar

#3 Flemming Larsen 8 år siden

Jamen, hun er jo hvid. Skal hun ikke være sort?? ;-)

Skriv ny kommentar: