Cannes Film Festival begynder allerede i morgen, og tidligere har vi dækket flere store filmpakker. Men vi fortsætter med at blive overvældet, så her er nyt om et nyt spændende filmprojekt.

Ron Howard har produceret flere prisvindende spillefilm og serier, som stadig er aktuelle i dag. Her nævnes “Arrested Development”, “A Beautiful Mind”, “Apollo 13” og “Frost/Nixon”. Fælles for disse film er deres udvalg af store skuespillere. Howards næste projekt “Origin of Species” blev annonceret for længe siden, og med udmeldingn om cast er der store forventninger til de store stjerner. Listen inkluderer Oscar-nominerede Ana De Armas (“Blonde”), Oscar-vinder Alicia Vikander (“Tomt Raider”), Oscar-nominerede Jude Law (“Sherlock Holmes”) og Emmy-nominerede Daniel Brühl (“All Quiet on the Western Front”).

Handlingen til “Origin of Species” beskrives som en sort komedie om mord og overlevelse; om en gruppe excentriske mennesker, der flygter til Galapagos i forsøget på at finde meningen med livet.

Med så mange spændende bud ved Cannes er der næsten en grænsning til en overmætning. Om det betyder en fremtid med endnu flere blockbustere, kan man kun håbe på.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: