Da “Toy Story 3” udkom tilbage i 2010, blev den modtaget med den ene lovprisning efter den anden, og de tre film har da også figureret i toppen af mange lister over bedste trilogi nogensinde.

Og i følge IMDB kan fans af serien godt begynde at glæde sig: historien om cowboydukken Woody og hans følgesvende af levende legetøj vender tilbage i 2017.

Se også: Officielt: Handlingen i Pixars næste film er blevet offentliggjort

Nyheden om den fjerde film i rækken kommer fra formanden for Pixar, Bob Iger, der afslørede det over for en række Wall Street analytikere i forbindelse med gennemgangen af Pixars finansår.

Og selvom Iger ikke kom nærmere ind på, hvad selve historien vil byde på i denne omgang, blev det dog afsløret, at selveste John Lasseter, der instruerede to første film i rækken, kommer til endnu en gang at stå bag kameraet.

Selvom der endnu ikke er fastsat nogen konkret dato, skulle “Toy Story 4” efter sigende udkomme i juni måned 2017.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 X&O 9 år siden

Jeg er sgu' meget mistænksom over for en fjerde film i serien, da 3'eren sluttede perfekt. Jeg må dog indrømme at jeg tænkte nøjagtig det samme da de annoncerede 3'eren. Der er bare begyndt at komme for mange fortsættelser fra Pixars sider efter min mening. Monsters University, Toy Story 4, Cars 3, Find Nemo 2 og De utrolige 2.
Gravatar

#2 Anders Baad Mai 9 år siden

#1 jeg er helt enig i at Pixar laver for mange fortsættelser disse år. Har brug for flere originale ideer. Det sagt så ser jeg stadig frem til Toy Story 4. 3'eren sluttede perfekt, især for min generation der er vokset op med Andy. Så når jeg ser Toy Story 4 tænker jeg på den som en ny begyndelse, for en ny generation. Glæder mig i hvert fald til at se filmen med min niece
Gravatar

#3 Brorim 9 år siden

Jeg ser nu frem til Find Nemo 2 :)
Gravatar

#4 christian_jacobsen 9 år siden

Jeg er splittet. På den ene side var jeg også skeptisk omkring en 3'er, men det viste sig jo at være en genial ide. Så hvem ved, måske har de fået den helt rigtige ide igen. Og hvis det bliver en fadæse, kan jeg altid bare lade som om, at der aldrig blev lavet en 4'er :-)
Gravatar

#5 Jack Slater 9 år siden

Hmmm. ved ikke helt, hvad jeg skal mene... Hellere Toy Story 4 end endnu en Cars/Planes, that's for sure :)

Skriv ny kommentar: