Det kører for den australske skuespillerskønhed Margot Robbie for tiden. Sidste år fik hun et stort gennembrud som kone til Leonardo DiCaprios storsvindler i “The Wolf of Wall Street”, og i disse uger optager hun med resten af “Suicide Squad”-holdet i sin rolle som Harley Quinn. Nu kan hun snart opleves i en hovedrolle i “Z for Zachariah” – første trailer er ude nu.

Se også: ”The Wolf of Wall Street”-stjerne skal spille Jokerens håndlanger

“Z for Zachariah” handler om tiden efter en atomkrig, hvor man følger den unge kvinde Ann Burden, der mødes en videnskabsmand og en minearbejder, som begge forelsker sig i hende.

Det er Craig Zobel, der brød igennem med sexthrilleren “Compliance”, som instruerer det post-apokalyptiske trekantsdrama med Margot Robbie i selskab med Chris Pine (“Star Trek”) og Chiwetel Ejiofor (“12 Years a Slave”).

“Z for Zachariah” får dansk premiere d. 13. august i år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Nagash 6 år siden

Bare lige til info: I har aldrig skrevet om filmen før og her i nyheden, snakker I stort set kun om Margot Robbie, uden overhovedet at nævne hvad filmen handler om. Kun en titel.

Jeg havde aldrig hørt om den før, men jeg er da blevet ret interesseret, efter at have set traileren. Blev ret overrasket over, at det var en post apokalyptisk film :)
Gravatar

#2 Gasivodo 6 år siden

..var der en kone i: Ulven fra Wall Street?

Hm, lagde åbenbart ikke rigtigt mærke til hende... beklager;-)
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#3 Morten Vejlgaard Just 6 år siden

#1 Point taken! :)
Gravatar

#4 Silver666 6 år siden

Gasivodo (2) skrev:
..var der en kone i: Ulven fra Wall Street?

Hm, lagde åbenbart ikke rigtigt mærke til hende... beklager;-)
samme her
Gravatar

#5 henrique406 6 år siden

#2, #4

Nej det må have været det umådeligt flotte træværk rundt om den døråbning hun står split og ravende nøgen, som har afledt jeres opmærksomhed ;-)

Skriv ny kommentar: