CBS Films har udsendt den første trailer til “Gambit”, der er en genindspilning af filmen af samme navn fra 1966, som havde Shirley MacLaine og Michael Caine i hovedrollerne. I den nye udgave er Colin Firth og Cameron Diaz i front.

Se traileren her.

“Gambit” omhandler museumsinspektøren Harry Deane, der planlægger at sælge et falsk Monet-maleri til Englands rigeste mand, Lionel Shahbandar. For at hjælpe sig med at få solgt maleriet ansætter Deane den smukke rodeo-dronning PJ Puznowski til at spille en kvinde, hvis bedstefar fik maleriet i slutningen af ​​Anden Verdenskrig.

“Gambit” er instrueret af Michael Hoffman (“En skønne dag”) og blev skrevet af Joel og Ethan Coen (“No Country for Old Men”) for en del år siden – angiveligt kun fordi de stod og manglede penge til et andet projekt på daværende tidspunkt.

Foruden Firth og Diaz medvirker bl.a. også Alan Rickman, Stanley Tucci og Tom Courtenay i “Gambit”, der rammer biograferne 22. november.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Lehrmann 9 år siden

Hvem havde Coen-brødrene mon hyret til rollerne? Kan ikke forestille mig Cameron Diaz...
Gravatar

#2 Lilleby 9 år siden

#1
Det kan jeg nu godt. Hun er god i Being John Malkovich, og Justin Timberlake er med i deres næste..
Gravatar

#3 Frederik Uhrbrand 9 år siden

den ser rimelig dårlig ud...
Gravatar

#4 VampyreDjango 9 år siden

Bøvet og underlig overskrift. Får det til at lyde som traileren er skevet af Coen-brødrene...
Gravatar

#5 mr. movie 9 år siden

#4 det er den jo, i bund og grund også... hvis de har skrevet manusset der ligger til grund for optagelserne.Må vi gå ud fra det er dem der har skrevet de scener, der bliver vist i traileren her :P
Gravatar

#6 filmzkim 9 år siden

Og her havde man gået og håbet på et Gambit-spinoff med Taylor Kitsch.
Gravatar

#7 moulder666 9 år siden

Filmzkim (6) skrev:
Og her havde man gået og håbet på et Gambit-spinoff med Taylor Kitsch.


Ditto!

Btw - er det bare mig, eller er Cameron Diaz lige så stille begyndt at bevæge sig ind i zonen af "skræmmende, at de ser så unge ud, selvom de egentlig ikke længere er det"-kvinder?
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Skriv ny kommentar: