The Weinstein Company har udsendt den første trailer til “My Week with Marilyn”, der omhandler den verdenskendte filmdiva Marilyn Monroe.

Se traileren her.

Hollywood, 1956. I et desperat forsøg på at blive taget seriøst som skuespiller rejser Marilyn Monroe til London for at indspille “Prinsen og korpigen” sammen med Laurence Olivier.

Monroe, der føler sig forsømt i sit ægteskab med Arthur Miller, betages af den unge instruktørassistent Colin Clark, som hun begynder en hemmelig flirt med i hemmelighed for den tyranniske og temperamentsfulde Olivier. Men samtidig med at Clark for alvor falder for den ustabile skuespillerinde, bliver han også den eneste person, der kan sikre, at Marilyns luner holdes under kontrol, så filmen kan optages færdig.

Michelle Williams har hovedrollen som Monroe, imens Kenneth Branagh spiller Olivier og Eddie Redmayne Clark. Filmen har dansk premiere 24. november.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 mr gaijin 10 år siden

Jeg har ikke været den store fan af Emma Watson, men alligevel følte jeg, at hun havde en større screen presence i det lille klip, hvor hun siger: "Marilyn Monroe, fancying you? Come on" end Michelle Williams har i samtlige klip.

Men man kan ikke bedømme så meget på en trailer. Måske er Michelle Williams fremragende til at bygge en scene op og udfylde rollen langsomt hen over filmen.
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#2 X&O 10 år siden

Jeg synes ikke Michelle Williams formår at fange Monroes sexappeal, den er nok også svær at fange, men ikke desto mindre er det, det der for mig bedst kendetegner hendes person. Når det så er sagt, synes jeg at historien virker rigtig interessant.
Gravatar

#3 MMB 10 år siden

Jeg synes ellers umiddelbart, det virker som om, Williams gør det fremragende. :)
Gravatar

#4 Slettet Bruger [3547212525] 10 år siden

Det kommer også lidt an på hvad præmissen er, for måden instruktøren ønsker at Marilyn skal portrætteres.

Jeg finder det dog irriterende at traileren skal indeholde så ualmindeligt mange klip. Det er lige før jeg får et epileptisk anfald af det.
Wisdom's a gift, but you'd trade it for youth.
Gravatar

#5 wiseguy 10 år siden

Enig med #3
Just because the fucker's got a library card doesn't make him Yoda!
Gravatar

#6 Hr. Nielsen 10 år siden

Jeg er personligt ikke specielt betaget af Michelle Williams, hverken som skuespiller (hun er da okay) eller som tiltrækkende kvinde (!) og umiddelbart synes hun fejlcastet som en af filmhistoriens største sexsymboler. Michelle Williams er jo overhovedet ikke sexet what so ever. Men for filmens skyld kan jeg da håbe at hun kompenserer for dette med fantastisk spil som får de mere vigtige sider frem i legendariske Monroe, set i forhold til rollen.
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#7 MMB 10 år siden

Thomas E. Nielsen (6) skrev:
Michelle Williams er jo overhovedet ikke sexet what so ever


Please...
Gravatar

#8 Hr. Nielsen 10 år siden

Foeller (7) skrev:
Please...
Who..You? No way;)
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#9 MMB 10 år siden

Lol ;P
Gravatar

#10 Highland Park 10 år siden

#6: Jeg er rørende enig. Umiddelbart tegner det ikke lovende. Jeg så hellere Scarlett i hovedrollen, men hun havde sikkert sine gode grunde til at takke nej.
... as surely as there's a mouse behind your ear.

Skriv ny kommentar: