For et års tid siden kom koreanske Sang-ho Yeon kørende ind på den danske biograf-perron med toget fuld af zombier i “Train to Busan”. Nu er han her igen – denne gang med en superhelt i traileren til “Psychokinesis”.

Se også: Anmeldelsen af “Train to Busan”

Det bliver dog ikke biograferne, der får lov til at vise “Psychokinesis”, men derimod Netflix, som har købt de globale rettigheder til “Yeom-lyeok”, som den koreanske titel lyder.

I hjemlandet Sydkorea får “Psychokinesis” dog en biograf-premiere senere på måneden. Her kan de se en fortælling om en almindelig mand, der får superhelte-evner, som han benytter til at forsøge at redde sin datter.

Stilen er i den mere jordbundne afdeling, som vi kender det fra “Chronicle” og “Unbreakable”.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Johnny42 5 år siden

Det lyder faktisk interessant. Superhelte er altså andet end bare MCU og DC. Jeg selv er efterhånden ved at have fået nok af det børnevenlige MCU univers. Ærgerligt at de ikke tør vise den i biografen, men trods alt kan man se den på Netflix når den kommer.
Gravatar

#2 Snipp 5 år siden

#1 Det er jo Netflix som står for det internationalt og de tør jo godt at vise den i biffen men gør det jo aldrig med deres film eller dem de har rettighederne til. Det synes jeg bare er fedt - hader biffen og deres latterlige høje priser.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#3 Johnny42 5 år siden

#2 Rettighederne til at vise filmen gik jo nok til Netflix i første omgang, fordi de ikke regnede med at kunne sælge biletter nok, hvilket jeg synes er en skam, da der er rimelig langt mellem originale sperheltefilm.
Gravatar

#4 Snipp 5 år siden

#3 Ja og Netflix giver dem platformen til at gå globalt. Det er fint nok
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#5 Mejse 5 år siden

#1+2+3+4 ser bestemt interessant ud og Train du Busan var underholdende, men har svært ved at se hvordan den på nogen måde ser original ud ? om du hader dem eller ej, ville chancen være meget større for flere af den slags film, hvis de fik succes internationalt i biografen før de kom på netflix, hvor der bare ikke er den samme slags penge at hente :)
optimalt ville den tjene en masse penge i biografen, og så 6-8 måneder senere komme på en streaming service, så kan alle se den som de vil, og det er jo ikke fordi der er ikke er masser af andet at se mens man venter ;)

Skriv ny kommentar: