De fleste forbinder nok Clint Eastwood med westerns som “De nådesløse” og “Den gode, den onde og den grusomme” eller barske film som “Mystic River” eller “Changeling”. Det er i hvert fald ikke glamourøse musicals, den Oscar-vindende instruktør er kendt for. Men det bliver der lavet om på nu. Eastwood er nemlig på vej med musicalen “Jersey Boys”, som nu har fået tilknyttet en trailer.

Se også: Kvindelig hovedrolle til Clint Eastwoods næste film er fundet

Filmen handler om Tommy DeVito, Bob Guadio, Nick Massi og Frankie Valli, der i 1960 dannede gruppen The Four Seasons. På rekordtid gik de fra arbejderklassedrenge til superstjerner med over 100 millioner solgte albums.

Filmens hovedroller spilles af Vincent Piazza (“Boardwalk Empire”) og de tre ukendte skuespillere John Lloyd Young, Michael Lomenda og Erich Bergen. De får bl.a. hjælp af den erfarne skuespiller Christopher Walken og Kathrine Narducci (“The Sopranos”). “Jersey Boys”, som kan ses i de amerikanske biografer den 20. juni, har endnu ikke fået en dansk premieredato.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 X&O 7 år siden

Er Clinten endelig tilbage efter et par mindre sublime film?
Gravatar

#2 Jb-film 7 år siden

Før The Beatles og The Rolling Stones gik amok, så var der en speciel, blødsødet sound som fængede - og der var The Four Seasons et blandt mange bud.

Frankie Valli husker nogle måske fra Grease-filmens lydside?

Traileren til filmen ser spændende ud - selvom det måske minder lidt om Tom Hanks filmen That Thing You Do!
Gravatar

#3 elwood 7 år siden

Det clinten så jeg er på, og så kan jeg godt li musikken og tidsperioden :)
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#4 steadi07 7 år siden

Filmen er en filmatisering af "Jersey Boys"-musicalen, hvis nogen skulle være i tvivl :)

Jeg skal gerne indrømme, at den her var røget totalt under min radar. Intet den her nyhed havde jeg ingen anelse om, at Clinten pludselig var røget i en helt anden grøft!

Edit:
Den indbyggede afspiller er stadig minimalt god, i hvert fald på Safari. Er knap så nem at overtale til at vise mig videoen i fuldskærm.
Gravatar

#5 elwood 7 år siden

#4 Skriver de nu også i traileren til sidst.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#6 steadi07 7 år siden

#5 - Granted, det står til slut i traileren. Det plejer dog ofte at stå i nyheden, som følger til traileren her på Filmz :)

Skriv ny kommentar: