Tre store “Star Trek 2”-rygter bekræftet

En af internettets allerstørste “Star Trek”-hjemmesider, TrekMovie.com, har via flere uafhængige kilder fået bekræftet tre af de rygter, som længe har floreret omkring J.J. Abrams’ kommende “Star Trek 2”.

Se også: Første kig på Benedict Cumberbatch i “Star Trek 2″.

Medmindre man på forhånd vil have afsløret vigtige dele af den kommende films historie, bør man derfor holde sig fra nedenstående informationer:

Der har været mange spekulationer om, hvem britiske Benedict Cumberbatch (“Sherlock”, “Hobbitten: En uventet rejse”) spiller i filmen. Det eneste, som officielt er blevet bekræftet, er, at Cumberbatch spiller filmens skurk, men det har været uvist, om han spiller en nyopdigtet karakter eller en kendt figur fra franchisen.

Det viser sig, at Cumberbatch har fået rollen som ingen ringere end Khan Noonien Singh – en af franchisens allerstørste skurke. Khan blev oprindeligt spillet af den afdøde Ricardo Montalban, som portrætterede Khan i tv-afsnittet “Space Seed” helt tilbage i 1967. Da Kaptajn Kirk, Spock og resten af rumskibet Enterprises besætning støder på Khan, har han i århundreder ligget i dvale på et gammelt rumskib. Kirk og Co. vækker den nedfrosne Khan, men den tidligere krigsforbryder – som var en magtfuld, genmodificeret tyran i vores tidsalder – forsøger dernæst at overtage Enterprise og dræbe besætningen.

Femten år senere dukkede han atter op i “Star Trek II: The Wrath of Khan”. Mange fans betragter filmen som franchisens bedste, og Quentin Tarantino har selv betegnet den som ”den ultimative hævnfortælling”. Tiden vil vise, om J.J. Abrams formår at levere en endnu bedre historie.

Derudover bekræfter TrekMovie, at Leonard Nimoy, som spillede Spock i de seks første “Star Trek”-spillefilm, den oprindelige “Star Trek”-serie og den seneste “Star Trek”-film, atter vil dukke op, efter Nimoy selv antydede i et interview sidste uge, at han måske ville iføre sig Spocks spidse ører endnu en gang.

Den sidste afsløring er, at der også dukker klingoner op i “Star Trek 2” – de krigsliderlige rumvæsner medvirkede ikke i den forrige film, idet deres scener blev droppet under redigeringsfasen, men denne gang vil de altså gøre væsen af sig.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 tiany 8 år siden

Modigt af JJ at give sig i kast med Khan...

Så må vi se om det bliver godt, men det skal satme være godt for at nå Wrath of Khan til sokkeholderne...
Mon vi kan se frem mod noget "KHHAAAAAAAAAAAAAAANNNNNN" :)
Valar morghulis
Gravatar

#2 Therien 8 år siden

Håber Ben Burt er på lyden igen - det var da absolut det bedste ved den forrige.. Jeg duer ikke til det comedy crap..
Gravatar

#3 Therien 8 år siden

Det er selvfølgelig Burtt med to t'er..
Gravatar

#4 David Munch 8 år siden

Klingons... Yeah! :)
Gravatar

#5 enfilmnørd 8 år siden

Fristensen er stor, men jeg tror ikke jeg vil læse denne nyhed, vil helst ikke havde alt for meget historie afsløret, hvilket virkede godt med den første film.
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#6 Nukleon 8 år siden

Lyder dumt. Khan er et done kapitel. Medmindre de laver noget helt spektakulært hvor han pga den ændrede tidslinie ikke bliver en hævntørstig psykopat men istedet noget helt andet, så lugter det lidt af remake.
Gravatar

#7 Bruno 8 år siden

Jeg ved ikke hvordan jeg har det med genbrug af Khan, men jeg er i hvert fald interesseret i at se hvordan Cumberbatch klarer den del, fordi der er sgu stor forskel på ham og Montalbán.

Der er utroligt mange ting der kan gå galt i den ligning og det er en film, der kan vække virkelig meget had, hvis den laves forkert, men... ja, interessant bliver det da.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#8 Daywalker 8 år siden

oh god.... Jeg havde seriøst håbet, at det ikke var Khan. Hvorfor i alverden genbruge/fikse noget der allerede fungerer.

Det er sgu en risikabel historie at bruge. Når filmen kommer ud, så vil folk absolut begynde at sammenligne den med StarTrek Wrath of Khan. Og som mange tidligere film har gjort, så er ikke særlig gode odds den skal kæmpe imod.
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#9 MMB 8 år siden

Sjovt som Star Trek nyheder altid fylder 5 gange så meget som normale nyheder... ;)
Gravatar

#10 The Insider 8 år siden

Det er da meget logisk! De er fem gange så vigtige som alle andre nyheder!
War. War never changes.

Skriv ny kommentar: