Anmeldelserne af “Suicide Squad” var langt fra så gode, som instruktør David Ayer kunne have håbet på. Det lader dog ikke til at have skræmt publikum bort. Trods et stort fald i billetsalget i weekenden, nærmer “Suicide Squad” sig en samlet indtjening på hele 500 millioner dollars.

Se også: Box office: “Suicide Squad” snupper rekord fra “Guardians of the Galaxy”

Det er The Hollywood Reporter, der skriver, at “Suicide Squad” indtjente hele 67 procent mindre i weekenden i forhold til den flotte premiereweekend.

Alligevel var “Suicide Squad” weekendens største sællert i de amerikanske biografer med en indtjening på 43,8 millioner dollars. Det er mange penge, men stadig et stort fald på 67 procent fra åbningsweekendens 133,7 millioner dollars. Til sammenligning faldt “Batman v Superman” med 69 procent i sin anden weekend, hvilket var et rekordstort dyk for en superheltefilm.

På verdensplan har “Suicide Squad” nu en samlet indtjening i omegnen af 466 millioner dollars. Med et produktionsbudget på omkring 175 millioner dollars lader det til, at den kritiserede DC-film alligevel bliver en pæn økonomisk succes.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#11 Nicki52 5 år siden

Kisbye (9) skrev:
De kan vel heller ikke vide om den er god, før efter de har set den.

Det kunne folk med Ghostbusters. Den blev sagt den var dårlig af folk der kun havde set traileren. Folk klagede over den før der kom trailer.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#12 arnem 5 år siden

#11

Folk klager over alle store film efter kun at have set trailerne.
Gravatar

#13 Driver 5 år siden

arnem (8) skrev:
Altså, det er jo ikke helt rigtigt. WB så det her som deres bud på Guardians of the Galaxy der endte med at indtjene over 300 mill bare i Nordamerika.

Og Suicide Squad dropper vanvittigt pt. i forhold til billet salg.

Man kan ikke altid lave den sammenligning der hedder budget sammenlignet med billetsalg. WB er et stort selskab, og en film som Suicide Squad skal være med til at dække over tidligere tab, og være sikkerhed for fremtidige projekter.

WB har allerede haft et uheldigt 2016 med The Nice Guys, Keanu, BvS (der heller ikke tjente nok i forhold til hvad den skulle), Point Break, Pan m.fl.

Suicide Squad klarer sig ret middelmådigt for Suicide Squad, og det ser ikke ud til at det bliver bedre.

Du skriver rigtig nok, at Guardians endte med at indtjene over 300 mio dollars i USA, men det er jo dens totale tid i biograferne. Suicide Squad går stadig i biograferne og har pt. indtjent næsten 223 mio dollars i USA og kan således stadig nå at tjene mere end Guardians gjorde. Derudover åbnede Suicide Squad med et salg på næsten 134 mio dollars, hvilket er væsentligt mere end Guardians åbning på lidt over 94 mio dollars.
Hvor meget den ender med at indtjene, det må tiden vise, men den har da klaret sig ganske hæderligt i biograferne og de tal du inddrager angående Guardians, kan ikke bruges til særlig meget lige nu.
Men du arbejder måske for Warner Bros. siden du kan lyde så skråsikker omkring, at den klarer sig middelmådigt til trods for den bedste August-åbning nogensinde?
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#14 Geekalot 5 år siden

Nu kendte 80-85% jo heller ikke lige til Guardians of the Galaxy da den kom. Vi kender trods alt en del i Suicide Squad. Men mon ikke Vol 2 kommer til at rykker rent når den kommer :)
Gravatar

#15 Driver 5 år siden

#14

Definer lige "en del".
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#16 Geekalot 5 år siden

#15 vi ved Jokeren er med, vi ved Batman er med og selvfølgelig er Harley Quinn med, det skal du ikke komme og sige at det ikke bare hiver lidt folk ind + de gode trailere der har været. Og hvad snakker du nu om med alle mands eje ? nu jeg ikke med længere.
Siger bare folk kender mere til SS en de kendte til GOTG, og at det vil afspejle sig i omsætning.
Gravatar

#17 Jack Slater 5 år siden

Det glæder mig virkeligt, fordi jeg vil gerne se dette univers køre videre mange film endnu.
Gravatar

#18 Driver 5 år siden

#16

Vi to har i så fald ikke den samme forståelse af begrebet "en del". Men jeg kan ikke se pointen i dit indlæg og hvad du vil frem til ved at skrive som du gør. Udover du leder efter en undskyldning for, at Guardians åbning blev slået, hvilket da er ret så ligegyldigt. Det er ikke et spørgsmål om at måle tissemænd, det er et spørgsmål om man er enig med Filmz artikel eller ej om Suicide Squad hitter i biograferne.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#19 arnem 5 år siden

#13

Den havde en fantastisk åbning, men falder helt vildt nu. Det er alt for tideligt. Guardians of the Galaxies havde meget lidt hype i forhold til Suicide Squad, der bryster sig med større stjerner, Batman og Joker, som allerede er mega populære karakterer. Guardians tjente penge over tid. Den solgte mere og mere.

Suicide Squad har haft en eksplosion, og nu er tallet dalene.

Nej, jeg arbejder ikke for WB, men jeg læser filmnyheder fra andre steder end filmz.dk. Du kan bruge en times tid på google og finde frem til det meste. Eller lade være.
Gravatar

#20 arnem 5 år siden

Dobbelt post.

Skriv ny kommentar: