Hvis du drømmer om at se Leonardo, Donatello og de andre Turtles kæmpe side om side med legetøjsrobotterne fra “Transformers”, så må du væbne dig med tålmodighed. Producer Brad Fuller afkræfter nemlig rygterne om, at en crossover-film skulle være på vej.

Se også: ”Jump Street/Men in Black”-crossover afslører sin titel

En “Jump Street/Men in Black”-crossover er allerede i støbeskeen, og på det seneste har rygterne floreret om et lignede møde mellem de pizzaglade skildpadder og kæmperobotterne.

“Turtles”-produceren Fuller afviser nu, at sådan et projekt er nært forestående:

”Jeg hader at måtte sige det, men lige nu kan jeg ikke se muligheden for noget form for crossover. Det har aldrig været på tale,” udtaler han til Screenrant.

Han afviser dog ikke, at projektet kan komme på tale i fremtiden. Men det ligger ikke lige for:

”Der er meget arbejde, der skal gøres, før vi når til det punkt. Først og fremmest vil vi gerne lave endnu en ‘Turtles’-film, hvis vi får lov. Jeg kan ikke se, hvorfor vi skulle lave et crossover, før historierne i ‘Turtles’-verdenen er fortalt til ende.”

Til gengæld kan man i disse dage opleve “Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows” i de danske biografer. “Transformers: The Last Night” forventes ude i sommeren 2017.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: